Nagy Alekosz nyílt levelet írt Rudolf Péternek: a Vígszínházban szeretne dolgozni

Rudolf Péter nyilatkozata és a Padlás megtekintése alapján döntött úgy Nagy Alekosz, hogy jelentkezik a Vígszínházba.

2022. szeptember 21., 12:13

Szerző:

Nagy Alekosz is olvasta Rudolf Péter pár nappal ezelőtti nyilatkozatát, amelyben a színész-igazgató arról beszél, hogy anyagilag milyen nehéz helyzetbe került a Vígszínház a rezsinövekedés miatt. Nos, az egykori Való Világ-győztesnek mentő ötlete támadt, mivel pont nemrég nézte meg, vagy ahogy ő fogalmaz, ülte meg A padlás című musicalt.

Nagy Alekosz a következőket írja Rudolf Péterhez címzett nyílt levelében, amit szerdán a Facebookon tett közzé:

„17-én voltszerencsém megülni Önöknél a Padlást. Most nem ezügyben keresem. A minap a Blikkben olvastam azt, hogy rezsigondokkal küszködnek. Kérem Tisztelettel, javallatom a következő.
Ottartózkodásom alatt terepszemlét tartottam, majd megállapítottam, úgy a folyosói, mind a nézőtéri világítás hagyományos izzókkal van szerelve. Javallanám ezek ledrevaló lecserélését.
Amennyiben gondolja, a rezsibiztosi pozíciót szíves örömest elvállalom! Amennyiben kész tárgyalni az ügyről, úgy a többi kényes észrevételemet önnel megosztom. Ez nem a nyilvánosságra tartozik.”

Alább találja  teljes posztot-levelet, amelyben Nagy Alekosz azt is említi, hogy ő Hofi Géza és Bajor Imre humorát viszi tovább.

Nagy Alekoszt egyébként hamarosan a Hal a tortán című műsorban lehet majd a képernyőkön látni.

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebookja)