A rajongói miatt figyelhette meg Alekoszt a BRFK: Ez egyedülálló egész Európában

Alekosz egyáltalán nem bánja, hogy megfigyelték. 

2022. július 6., 09:20

Szerző:

Mint megírtuk, Nagy Alekoszt is megfigyelték a rendőrök. A Blikknek nemrégiben nyilatkozó informátor szerint a szervezet főnökei azzal indokolták a megfigyelést, hogy arra „a célszemélyek védelme érdekében” volt szükség. Míg, Hadházy Ákos nem örül annak, hogy ő is a megfigyeltek között van, Alekosz teljesen másképp vélekedik:

„Büszke vagyok rá, hogy 12 éve televízióban, rádióban, interneten egyaránt jelen vagyok, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy Magyarország legnagyobb hatósági szerve a BRFK is számol velem és a dolguknak tartják azt, hogy engem meg kell védelmezni a bicskanyitogató posztjaim miatt feldühödött elkövetőktől, támadóktól, és a túlbuzgó rajongóimtól, akik sok esetben nők... Engem ez hihetetlen pozitív értelemben lepett meg, mert nem tudok olyan külföldi sztár társaimról, akiket hasonló módon, a tudtukon kívül védelmeztek volna. Ez egyedülálló egész Európában”

- mondta a Blikknek Alekosz.

Az egykori valóságshow-sztár azt is elárulta, hogy szerinte Hadházy Ákosnak, hogyan kellene reagálnia:

„Hadházy Ákosnak úgy kellene gondolkodnia, hogy mindig a kielemteket figyelik. Ki kéne húznia magát, mert csak a kiemelt személyekre fókuszál a BRFK. Ahelyett, hogy akadékoskodik, legyen büszke. Furcsa, hogy erre nekem kell emlékeztetnem, mivel nem én vagyok a politikus... egyelőre”

- nyilatkozta a lapnak Alekosz.

Még több Alekosz

Nagy Alekoszt is megfigyelték a rendőrök – íme, mit szól ehhez az egykori VV-győztes

Nagy Alekosz megdöbbentő nyilatkozata: elárulta, szerinte kik döntötték el a választás eredményét

Nagy Alekosz rejtélyes posztban búcsúzott el a Facebookon

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebook-oldala)