Nagy Alekosz rejtélyes posztban búcsúzott el a Facebookon

Pedig a hétvégén még luxustinédzserek szállítására keresett luxusautót az egykori VV-győztes.

2021. november 3., 11:13

Szerző:

Idén volt 10 éve, hogy Nagy Alekosz megnyerte az RTL Klubon a Való világ 4 című valóságshow-t, azt a műsort, amivel Baukó Éva és Nádai Anikó hírnevet szerzett. Az érdi biztonsági őrnek szintén sikerült többé-kevésbé fenntartania a közönség egy részének érdeklődését azóta is, tette ezt először újabb realityszereplésekkel, aztán pedig bizarr Facebook-posztokkal. Ezek közül az előbbieknek már jó ideje vége, de most úgy tűnik, az utóbbiakból sem érdemes már többre számítani.

Pedig a hosszú hétvégén Nagy Alekosz még arról posztolt a Facebookon, hogy luxustinédzserek szállítása céljára szeretne venni egy használt luxusautót.

„18-25 éves, 40-45 kilós, hosszúhajú, tetoválatlan, csöndes, odaadó, simulékony, munkanélküli Luxustinédzserek szállítására kell. SOS! Nem, nem az igazit keresem! És hősszerelmes sem szeretnék lenni. Pusztáncsak Luxustinédzserekkel szeretnék érintkezésbe kerülni. Ehhez Luxusautó kell. Kastély, Hermes mamusz van! A leány lehet lenéző-flegma, arrogáns vagy durcás. Vagypedig cute! Tehát aranyos. Tulajdonképpen, mindegy. A nagy kebel nem kritérium, a fenék, majd kompenzálja azt. Körtetini legyen! Használtautót vásárolnék 7-10 millió forint között!”

– írja Nagy Alekosz a legutóbbi, vagy akár úgy is fogalmazhatunk, legutolsó, tipikusan alekoszos posztjában.

Az ezt követő éjjel ugyanis, pontban éjfélkor a következőt publikálta az egykori valóságshow-győztes.

Akkor ennyi. Viszlát!” – búcsúzik tömören Nagy Alekosz, de posztjából az sem derül ki világosan, hogy kitől-mitől búcsúzik. Több posztja mindenesetre nem jelent meg azóta.

(Kiemelt kép: dfp.hu)