Nagy Alekosz megdöbbentő nyilatkozata: elárulta, szerinte kik döntötték el a választás eredményét

A VV4-ből ismert Nagy Alekosz tudja, miért az lett a választások végeredménye, ami.

2022. április 13., 13:18

Szerző:

Parázs vita alakult ki Nagy Alekosz és Szőcs Renáta között. Nagy Alekoszt realityszereplőként és médiaszemélyiségként ismeri az ország nagy része azóta, hogy az érdi biztonsági őr, illetve taxis megnyerte a Való Világ 4-et, Szőcs Renáta pedig egy énekesnő. A Star Academy erdélyi származású felfedezettje azért került be a hírekbe mostanában, mert megosztotta, milyen bántó üzenetet kapott Nagy Alekosztól, miután a férfi sikertelenül próbált flörtölni az egyébként párkapcsolatban élő énekesnővel.

Nagy Alekosz perrel fenyegetett, amiért az énekesnő közzétette privát üzeneteit, amire Szőcs Renáta a Bors című lapnak adott interjújában válaszolt, és most már tényleg mindjárt eljutunk a választásokig. Szóval Szőcs Renáta mai nyilatkozata szerint ő még semmilyen értesítést nem kapott, hogy Nagy Alekosz tényleg beperelte volna, valamint hozzátette, hogy biztos benne, hogy a pert úgyis ő nyerné.

Erre reagált a Való Világ-győztes ma a Blikknek, és válaszába belekeverte a választásokat is. Íme egy elég meghökkentően szókimondó részlet:

„a megdöbbentő április három megmutatta, ki az úr. Szőcs Renáta potenciális Fidesz-szavazó, aki április harmadika óta Polt Péternek a védelmét élvezi. Mélyen elítélem és megvetem azt, hogy Magyarország sorsáról Szőcs Reni és vele együtt erdélyi honfitársai döntöttek. A romániai magyarok kultúrája, mint ahogy Szőcs Reni észjárása is mutatja, teljes mértékben összeegyeztethetetlen a magyar keresztény értékrenddel.”

Akik nem csak potenciálisan Fidesz-szavazók:

Pataky Attila Orbán Viktor-pólóban szerepelt a Mokkában március 15-én

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Tóth Gabi megírta, miért a Fidesz mellett döntött

(Kiemelt kép: dfp.hu)