Nagy Alekosz meghökkentő elmélet alapján hangolja össze az edzését és a táplálkozását

Alekosz megosztotta a Facebookon az edzéstervét!

2022. augusztus 9., 11:31

Szerző:

A Való Világ 4. évada óta ismertségnek örvendő Nagy Alekosz most újabb meghökkentő poszttal hívta fel magára a figyelmet. Az egykori realityszereplő eszmefuttatása első blikkre nem tűnik különösebben extrémnek, hiszen Nagy Alekosz egyszerűen csak megosztotta követőivel az edzéstervét. Merthogy 9 hónapja újra gyúr, és korábbi posztjában már azt is megosztotta, hogy maga miatt csinálja, nem azért, hogy a nők kegyeit elnyerje.

„Az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csak is így érhető el számottevő változás, látható eredmény. Kilenc hónapja az alábbiak szerint élek. Íme, az alekoszi edzésterv!”

Na és akkor jöjjön a lényeg! A szövegben feleslegesen elhelyezett vesszőket a jobb olvashatóság kedvéért eltávolítottuk.

„Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.
Az edzés – Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben! A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.”

Az edzésterv legmeghökkentőbb gondolatmenete a táplálkozásra vonatkozik. Ezzel kapcsolatban Alekosz a következőket vallja (hacsak nem viccel):

„az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt csirkemellet kell enni. A hát edzése előtt farhátat kell enni. A comb edzése előtt sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel természetesen marhalábszár.”

Bár Alekosz a bejegyzéssel magát is testépítőnek nevezi, közben azt mondja, hogy ez a sportág primitív. Talán ezért lehet, hogy bár még csak 9 hónapja csinálja, máris úgy érzi, hogy szakértőként adhat tanácsot a témában:

„ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani nem kell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével sikeres és profi bodybuilder lehetsz. Mert akik olyan őrültek, hogy azt hiszik, megválthatják a világot, azok meg is teszik.”

Íme a teljes bejegyzés.

Alekoszt nem lehet megunni

Videó: Nagy Alekosz ostobának titulálta az őt visszautasító nőket

Nagy Alekoszt is megfigyelték a rendőrök – íme, mit szól ehhez az egykori VV-győztes

Nagy Alekosz megdöbbentő nyilatkozata: elárulta, szerinte kik döntötték el a választás eredményét

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebookja)