Videó: Nagy Alekosz ostobának titulálta az őt visszautasító nőket

Az egykori valóságshow-sztár kemény mondatokat fogalmazott meg.

2022. május 15., 09:39

Szerző:

A Palikék világa by Manna című műsor legutóbbi vendége Nagy Alekosz volt. A műsorvezetők többször jelezték, hogy nem értenek egyet a botrányairól híres valóságshow-sztár kijelentéseivel, többek között azzal sem, amikor a nőket ostobának titulálta. A sztár azt is elmondta, hogy volt időszak, amikor hetente 2000-2500 lányra írt rá a közösségi-oldalakon.

„Ha rendelkezik a nő azzal az intelligenciával, fantáziával, akkor leül velem, és felteszi a nagy kérdést: »Alekosz, ezt meg ezt láttam, olvastam, légy szíves mondd el, hogy hogy van«. Ha ezt megteszi, összejövünk. De ha azt csinálja, hogy »te, ne haragudj, de rám írtál tegnap, én felmentem az internetre, ahol láttam rólad ezt azt, és bocsi, mi nem egymást keressük«, az a nő egy ostoba”

- mondta Alekosz, amit a Blikk szúrt ki. 

A sztár arról is kifejtette a véleményét, hogy szerinte az online tér semmit sem ér és a televízióé a jövő, majd kemény kritikát fogalmazott meg a youtuberekkel kapcsolatban is: szerinte mindannyian tehetségtelenek és koldulják a nézettséget és a szeretetet. 

Még több Alekosz

Nagy Alekoszt is megfigyelték a rendőrök – íme, mit szól ehhez az egykori VV-győztes

Nagy Alekosz megdöbbentő nyilatkozata: elárulta, szerinte kik döntötték el a választás eredményét

Nagy Alekosz rejtélyes posztban búcsúzott el a Facebookon

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebook-oldala)