G.w.M. válaszolt Nagy Alekosz beszólásaira, és ez csak a kezdet volt

G.w.M. válászára aztán a bűnös viszonyra utalgató Nagy Alekosz megint reagált.

2022. január 25., 07:47

Szerző:

Nagy Alekosz durva szavakkal véleményezte Kulcsár Edina új kapcsolatát és karrierjét, és beszólásaira most reagált a szépségkirálynő új párja, G.w.M., aminek nyomán a VV4 győztese újabb posztot jelentetett meg – nagyon úgy néz ki, hogy ez nem marad ennyiben.

„Mivel a botrányairól elhíresült, szalonképtelen presserkegyenc Oláh Ibolya bejelentette, hogy többé nem hajlandó elénekelni a Magyarország című dalt, úgy ezt a nemzeti kérdést kezelni kell. Akkor talán a bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő, a házassága alatt izomcelebekkel bűnös viszonyt folytató, 43-as lábú Kulcsár Edina elénekli majd. Most úgyis énekelni tanítják azt”

– osztotta meg a Facebookon edzés közbeni gondolatait Nagy Alekosz, hozzátéve még G.w.M. exével kapcsolatban, hogy „Melanie rántotthúsát megkóstolnám!

Minderre G.w.M. automatikusan eltűnő Instasztoriban reagált, méghozzá a következőket:

„nem hiába tart itt az életed, Alekosz, a saját magad csapdája vagy, ember... Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is, de felmerüljön a neved. Írj rám és meghívlak kajálni, ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked drágám. Ui: Súlyok helyett, ha van benned fölösleges energia, akkor vezesd le a jobb kezeden, hasznosabb lesz, mint lejárni fotózni magad egy terembe.”

Nos, Nagy Alekosz teljesen komolyan vette a meghívást, legalábbis ez derül ki legfrissebb Facebook-posztjából. Az egykori realityszereplő a következőket írja:

„noha én inkább Melanie kirántotthúsát kóstoltam volna meg, de legnagyobb meglepetésemre annak ura, G.w.M. tett kecsegtető és jövedelmező ajánlatot. A vacsorameghívást jobb híján elfogadom, a segítő szándékainak köszönettel helyt adok, és ha már a helyszín megválasztásának örömteli lehetőségét rám ruházta, akkor helyszínül a Gundel éttermet választom. Péntek 20.00. neked is megfelel? Köszönettel és éhesen – Nagy Alekosz.”

Amiből úgy tűnik, hogy a szócsata még folytatódhat, méghozzá élőszóban, egy vacsoraasztal mellett.

Lazán kapcsolódik, hogy...

Közben megjelent Kulcsár Edina új dala

Csuti szívszorító családi képet posztolt

Nagy Melanie-ról pedig kiderült, hogy annak idején szerepelt a Megasztárban

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)