Alekosz reagált a szakításával kapcsolatos pletykákra: Inkább leszek boldog egy estére, mint csalódott egy életen át

Alekosz és szerelme, Réka nemrég forgatták le az Ázsia Expressz új évadát.

2023. május 15., 09:14

Szerző:

Nagy Alekosz sosem tűnt el igazán, amióta annak idején megnyerte a Való Világ 4-et, de az utóbbi időben különösen sokat szerepel. A Hal a tortán és a Szerencsekerék után leforgatott egy évadot az Ázsia Expresszből barátnőjével, Varsányi Rékával (ez még nem került adásba), pénteken pedig Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben.

Ezek után a Bors című lap írta meg néhány órával ezelőtt, hogy úgy tűnik, Alekosz szakíthatott a szerelmével, akivel együtt csinálták végig az utazós realityt. A találgatás alapja, hogy a pár két tagja kikövette egymást a közösségi médiában, és eltűntek a közös fotók is.

Erre reakcióként maga Alekosz hétfő reggel a következő posztot jelentette meg a Facebookon, teletűzdelve a szöveget épen dobogó és összetört, vörös szívekkel:

„a Frizbiben való interjúm után megszámlálhatatlan kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy akkor most Rékával hogyan. Kéremszépen. Rékával ugyanúgy. Kapcsolatunk jellege: speciális. A speciális kapcsolatok lényege, hogy nemlehet és nem is kell megfejteni őket. Ettől különlegesek és ettől speciálisak. Ettől működnek. Igen, bizony kvantumi szinten is. Sőőt..! Szinte, csakott. Hajdú Péter őmaga tett nyilatkozatot a rajtam látott evolúciós folyamatok változásáról, ami valóságos. Azontúl, hogy ez egy nagyon széles periféria, a nőkhöz való viszonyulásaimat is befolyásolja. Rékával szeretjük egymást. Ő szerelemmel, én meg vággyal és barátsággal. De néha szerelemmel is. Amikor pressermusicaleket hallgatok, akkor én Rékára gondolok és arra, amit kivált belőlem. Kamaszkoromnak szépemlékeit idézi föl mindez és ilyenkor szerelmes leszek belé. Hogy egy klasszik kapcsolathoz ez kevés? Lehet.. Cserébe viszont működik. Boldogok vagyunk. Igen, speciálisan. Inkább leszek boldog egy estére, mint csalódott egy életen át.”

Alább található a kérdéses poszt.

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebook-oldala)