Alekosz elárulta, honnan ismeri Kovács Kokó István bokszolót, volt nagy megdöbbenés

Nagy Alekosz nemhogy ismeri az olimpiai bajnok Kokót, de honnan ismeri...!?!

2023. május 12., 09:52

Szerző:

Miután visszatért az Ázsia Expressz forgatásáról, Nagy Alekosz elment Hajdú Péter talkshow-jába beszélgetni: a Frizbi következő részét ma, azaz péntek este 7-től lehet megnézni a YouTube-on. Már az előzetesből nagy balhé lett kemény odamondogatásokkal, de a Bors most még egy részletet elárul a műsorból.

Alekosz ugyanis saját bevallása szerint fiatalabb korában együtt bokszolt Kovács Kokó Istvánnal, aki aztán később olimpiai bajnok lett (még később meg svájci sportdiplomata).

„Törökbálinton van egy iskola, ahová én bokszolni jártam. Mondhatni itt kezdtem a '90-es évek legelején. Öregapám hordott ide át Érdről. Olyan jól ment itt nekem a bokszolás, hogy édesapám elvitt a KSI-be, vagyis a Központi Sportiskolába. Hát én ott a Kokóval edzettem együtt. Egymás mellett volt a szekrényünk. Csak a lakatjának a színe volt más, de még a márkája is ugyanaz volt”

– szól a tudósítás a Frizbi felvételéről.

Alekosz ezen kívül arról is beszélt, miben hasonlítanak egymásra és különböznek egymástól Kovács Istvánnal, többek között a következőket mondva:

„az edzők egyébként gyakran összekevertek minket, mert nagyon hasonlítottunk egymásra, és most is hasonlítunk. Szerintem Magyarországon én hasonlítok rá a legjobban. Onnan ismerték őt meg az edzésen, hogy neki volt fülbevaló a fülében. Még a mozgásunk is nagyon hasonló volt.”

Minderről Alekosz januárban írt már egyszer a Facebookon, amikor arról számolt be, hogy szerepelni fog az Üvegtigris 4-ben, és a filmben Kovács Kokó Istvánt fogja alakítani.

Itt a ma esti Frizbi előzetese.

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi)