Alekosz: Szabó Zsófi neveletlen, stílustalan, Majka szalonképtelen, morálzüllesztő

Alekosz mindenkit kiosztott, de ő maga is kapott beszólásokat rendesen. Vigyázat, jön a Frizbi!

2023. május 11., 08:24

Szerző:

Hajdú Péter műsora, a Frizbi a YouTube-on folytatódik, és a következő rész vendége Nagy Alekosz lesz. A Való Világ győzteseként berobbant realityszereplő már az előzetesben is kritizál: Hajdú Péternek is beszól, hogy egy tévés ne menjen át az internetre, illetve Hajdút teszi felelőssé azért, hogy eluralkodtak a „tingli-tangli” fiatalok a könnyűzenében.

De ez még csak a kezdet, a Blikk előzetese szerint Alekosz egy sor másik közismert médiaszemélyiségnek is beszól, köztük Tóth Andinak és Szabó Zsófinak, akik pedig kaptak már éppen elég kemény kritikát az utóbbi időben. Az RTL szőke színész-műsorvezetőnőjéről a következőket mondja:

„Szabó Zsófi arrogáns, annyira neveletlen, stílustalan, őt ez nem teszi vonzóvá. Egy színésznőről beszélünk, akinek a kreativitás, a sziporkázás, a női báj lenne a feladata, ezek pont nincsenek benne. Nem tartom jó színésznőnek és műsorvezetőnek.”

De egy másik volt VV-sztár is megkapta a beosztását Alekosztól:

„Majka megtölti a stadionokat, de mégse jó. Szalonképtelen, vulgáris, morálzüllesztő, trágár előadónak tartom.”

De aki így osztja a többieket, annak tűrnie is kell minden bizonnyal, legalábbis nyilván ezt gondolják azok a hírességek, akik Hajdú Péter Instagramján szóltak be, amikor meglátták, hogy Alekosz lesz a Friziben. Molnár Anikó például a következőt üzente Hajdú Péternek, az előzetes megtekintése után:

„részvétem!”

Ezzel szemben a szintén volt VV-s Young G Béci a következő két szóban foglalja össze Alekoszról alkotott véleményét:

„beteg állat!”

Péntek este 7-től lesz elérhető a Frizbi új adása a YouTube-on.

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi)