Egyre durvul Nagy Alekosz és Béres Anett viszálya: Két barátnőmet is zaklatta

Nagy Alekosz randira hívta Béres Anetett, azaz az egykori VV Anettet – elfajult a dolog.

2023. január 19., 11:48

Szerző:

13 éve szerepeltek együtt a Való Világban, és a napokban került arra sor, hogy Nagy Alekosz az interneten keresztül randira invitálta Béres Anettet, mert megtudta róla, hogy éppen szingli. Miután nem kapott választ, rácsörgött az egykori VV Anettre, aki durva szavakkal küldte őt el melegebb éghajlatra.

A sztorit most az RTL vitte tovább a Fókusz című műsorban, ahol mindkét fél megszólalhatott. Béres Anett azt mondja, már korábbról is rossz tapasztalatai voltak Alekosszal:

„nekem már jópár éve ő nem egy szimpatikus ember, mert két éve körülbelül két barátnőmet is zaklatta. Mind a kettő házas, ki van írva az adatlapjukra, hogy házasságban, családban élnek, de »találkozzunk, találkozzunk!«. »Mind a kettő külön-külön megírta neki, hogy ne haragudj, férjem van, nem szeretnék«. »Engem nem zavar, gyere oda!« Aki egy családba bele akar rondítani, az nekem nem egy szimpatikus ember emiatt.”

Az is rosszul esett neki, hogy Nagy Alekosz a volt szerelmeit becsmérli, azon pedig végképp kiakadt, hogy késő este csak úgy felhívta, amikor egyáltalán nincsenek jóban.

Nagy Alekosz mindenesetre továbbra is ki van akadva azon, hogy Béres Anett csípőből leótvarékozta őt:

„azért sokkolt engem, mert ő erre nem kapott okot.”

Az érdi vagyonőr mindenesetre már tovább is lépett, mert megtudta, hogy Schumacher Vanda viszont pozitívan nyilatkozott róla, szóval lehet, hogy az RTL fiatal műsorvezetőnője lesz Nagy Alekosz következő kiszemeltje.

Nagy Alekosz ezek után a Reggeli című műsorban is szerepelt csütörtökön, VV Mercivel, azaz Balázs Mercédesszel, azaz Cédesszel vitázva a témáról. Nagy Alekosz szerint az ügynek még nincs vége, mindenesetre tapasztalatai szerint a nők 90%-a humortalan és fantáziátlan.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)