Az RTL műsorvezetőnőjének kezébe mikrocsipet ültettek, azzal fizet a boltban

Egy svájci magánklinikán végezték el a beavatkozást Schumacher Vandán, így ő lett az első magyar nő, akinek mikrocsip van a kezében.

2022. július 19., 08:38

Szerző:

Az RTL műsorvezetője, Schumacher Vanda elment Zürichbe egy negyedórás beavatkozásra, aminek során egy mikrocsip került a jobb kezébe. Így már nem kell többet fáradtságos mozdulattal elővennie a bankkártyáját vagy telefonját, ha fizetni akar egy boltban, hanem csak odatartja a kezét leolvasóhoz, amellyel drága időt és energiát takarít meg!

A BeleValóVilág és a Hotel Margaret nézői által ismert műsorvezetőnő-színésznő azt írja erről szóló posztjában, hogy ez már a jövő:

„az én kezemben egy Walletmoros 28mm-es chip van beültetve, ami egy bankkártyához hasonló adóvevőt tartalmaz ami lehetővé teszi, hogy egy legyintéssel fizessek bárhol telefon, pénz vagy kártya nélkül. Elsőre fura lehet, de nagyban megkönnyíti majd az életemet, hiszen látjátok, mennyit utazom, milyen kalandokon megyek keresztül, és mivel kb. 3 havonta kirabolnak, ezzel jobban biztonságban érzem magam. Egy ilyen chipet behelyezni pedig egyáltalán nem a világ. Én is csak azért izgultam mert életemben nem voltam még kórházban (forgatáson kívül). A műtét kb. 15 percig tart, beadnak egy érzéstelenítőt, egy pici vágást ejtenek majd kialakítanak egy kisebb helyet ahova becsúsztatják a chipet, majd összevarrják. Én egy svájci magánklinikán csináltattam, mert Magyarországon sajnos még nem vállalják sehol, de biztos vagyok benne, hogy ez hamarosan megváltozik. Annak ellenére, hogy mennyire futurisztikusan hangzik több ezer embernek van chip a kezében, világszerte, amik mind különböző célokat szolgálnak. Nekem egy jó ideig most csak ez lesz hiszen többire nincs szükségem.”

Schumacher Vanda úgy tudja, hogy ő az első nő Magyarországon, akinek a kezébe mikrocsipet ültettek, és nincs okunk kételkedni abban, hogy ez tényleg így is van. Az alábbi poszt tartalmaz fotókat-videókat, ha ön a műtéti vágásokat ábrázoló felvételeket nem bírja, inkább ne lapozzon tovább.

Ha még olvasna érdekességeket Schumacher Vandáról, ajánljuk azt az esetet, amikor elmesélte, hogy a Való Világ győztesével Amerikába utaztak, ahol leszbikus párnak adták ki magukat, de végül kéregetniük kellett. Kattintson ide a sztoriért!

Műtétek igazi téttel

Tornóczky Anita fotót posztolt arról, mit operáltak ki az állkapcsából

Lakatos Márk túl van az operáción, elmondta, hol lábadozik

Horváth Gréta az orrműtét mellett döntött és elejtett egy sejtelmes mondatot

(Kiemelt kép: Schumacher Vanda Instagramja)