Tornóczky Anita fotót posztolt arról, mit operáltak ki az állkapcsából

Tornóczky Anitának egyelőre „hörcsögfeje” van, de legalább elhárult az utolsó akadály az esküvő elől!

2022. június 1., 13:17

Szerző:

Tornóczky Anita túl van egy műtéten, és a fogszabályzóját is kivették. A médiaszemélyiség, aki tavaly megnyerte A Konyhafőnök VIP-t, hétfőn a következőket írta az Instagramon egy posztban:

„na végre lekerült a fogszabi és már »csak« a holnapi műtét van hátra, amikor az állkapcsomba épített lemezeket távolítják el.”

Mára, azaz szerdára túl is volt a műtéten, és miután kikerült a szájsebészetről és eléggé erősnek érezte magát hozzá, a következőképpen számolt be az operációról:

„nem volt erőm posztolni, de rengetegen érdeklődtetek. Túl vagyok a műtéten és ilyen szép hörcsögfejem lett. A második képen egy része szerepel annak, amit kivettek.”

Az alábbi poszt második képén lehet látni, hogy mit műtöttek ki Tornóczky Anita állkapcsából. A fotóhoz fűzött kommentek között Liptai Claudia és Sarka Kata is jobbulást kíván Tornóczky Anitának. A médiaszemélyiség egyébként nemrégen azt mondta, hogy amint lekerül róla a fogszabályzó, megtartják a lagzit a szerelmével, Miklóssal, szóval könnyen lehet, hogy erre akkor még az idén sor kerül.

Tornóczky Anitával kapcsolatban írtuk

Videó: Tornóczky Anita és Kiszel Tünde a mellspriccelés miatt szóltak be egymásnak

Tornóczky Anitának 4 diplomája és 5 nyelvvizsgája van

Tornóczky Anita és Bochkor Gábor megpróbálták újrakezdeni a kapcsolatukat

(Kiemelt kép: Tornóczky Anita Instagramja)