Videó: Tornóczky Anita és Kiszel Tünde a mellspriccelés miatt szóltak be egymásnak

Kiszel Tündének nem tetszett Tornóczky Anita megnyilvánulása.

2022. május 29., 10:07

Szerző:

Mint megírtuk, Tornóczky Anita nemrégiben arról mesélt Palik Lászlóék Youtube-csatornáján, hogy egy Kiszel Tündével kapcsolatos eset miatt hagyta ott a tévézést. A magyar sztár annak idején néhány hónapig a Mokka műsorvezetője volt, ám ott egy adás során azt kérték tőle, hogy spriccelje le Kiszel Tünde mellét. 

„az a fajta nagyonbulvár-irány, amibe a kereskedelmi televíziózás elment, az nekem nem hiányzott. Én akkor döntöttem el, hogy abbahagyom, amikor éhgyomorra reggel 7-kor le kellett spriccelnem Kiszel Tünde mellét egy reggeli műsorban mint műsorvezető. Ezt én nem kérem, ennél én sokkal többet gondolok magamról. És ráadásul én nem is tudok őszintén érdeklődni, ha engem nem érdekel valaki vagy valami”

- mondta.

Később Kiszel Tünde az Instagram-oldalán reagált Tornóczky Anitának, amit a 24.hu szúrt ki:

„T. Anita – akinek én már egyébként a nevére sem emlékeztem – nagyon örülök, hogy ilyen mély nyomot hagytam benned! Arra már nem is gondolok, hogy vannak olyan emberek, akiknek a szomszédja, barátnőjének a barátnője, esetleg az exférje vagy mondjuk a nevelőapja kicsit megegyengesse az útját egészen a Mokka műsorvezető székéig. Te biztos nem tartozol ezen emberek közé, de azért meggondolhatnád, hogy kit milyennek állítasz be.”

Tornóczky Anita pedig habár először nem akart, mégis reagált a naptárdíva válaszára. 

„Azért hagytam abba a televíziózást, mert azt gondoltam, hogy borzasztó degradáló reggel bárkinek a mellét élő adásban lespriccelni. Ha megnézte valaki az interjút, nem csak egy sort belőle, akkor ott elhangzott az, hogy én azt gondoltam, hogy ez nem a szakma csúcsa, hogy valakinek a mellét lespricceled reggel hét órakor. Az újságíró szakmának nem ez a csúcsa, továbbra is így gondolom. Nem arról szólt, hogy Kiszel Tünde melle, vagy nem, történetesen ő volt ott. Én azt gondolom, hogy ez semennyire sem volt bántó. Ha valaki nem csak ezt az egy dolgot ragadja ki, hanem érti azt, hogy miről szól ez a beszélgetés, akkor nem sértődik meg”

- zárta le a híresség.

Sztárok és a tanulás, karrier

És az megvan, hogy mi VV Merci eredeti szakmája?

Ezt csinálja Alee a 12 millióval, amit az X-Faktorban nyert – a tanulás most háttérbe szorul

ÉNB Alexa bejelentette: leteszi az érettségit és továbbtanul

(Kiemelt kép: Tornóczky Anita Instagramja)