Ezt csinálja Alee a 12 millióval, amit az X-Faktorban nyert – a tanulás most háttérbe szorul

Megvan, mire költi nyereményét Alee, az idei X-Faktor győztese.

2021. december 20., 09:54

Szerző:

Amint azt korábbi cikkünkben már megírtuk, Alee lett az idei X-Faktor győztese, és a fiatal rapper már el is árulta, mire költi majd, hogyan használja fel a 12 millió forintos nyereményt.

Balázs Alex a polgári neve a fiatal rappernek, aki mindössze 16 éves, és győzelmével elvitte a 12 millió forintos fődíjat. A Blikk kérdezte meg a szerény körülmények között élő tehetséget, mire fogja költeni a nyereményt, és ő a következőket válaszolta:

„a családomat is szeretném támogatni a pénzből, és az a célom, hogy jobb életkörülményeket tudjak nekik is biztosítani. Arra nagyon figyelek majd, hogy ez az összeg ne fogyjon el egy év alatt, nem szeretném, ha elveszne a pénz, nekem pedig elölről kéne kezdenem. Nem vagyok kapzsi, nem vágyom drága dolgokra, szóval nem magamra költöm el az egész nyereményt, de pénzből él az ember, ezért azt szeretném, ha a tizenkét millióból többet tudnék csinálni.”

Alee hozzáteszi továbbá, hogy szeretne majd a középiskola után zenei vonalon továbbtanulni, de...

„ezt most muszáj a háttérbe szorítani, mert koncertezni akarok, járni az országot, és minél több dalt készíteni, hogy ne tűnjek el.”

Emlékezetes, hogy több olyan énekes is nagy karriert futott be itthon, aki 18 éves kora előtt szerepelt tehetségkutatóban, és aztán nem is szerezte meg az érettségit: se Tóth Gabi, se Tóth Andi nem fejezte be a középiskolát.

Az X-Faktor harmadik helyezettje egyébként igen csalódott a tehetségkutató végeredményével, azt mondja, a műsor a legjobb énekes helyett a legjobb saját dalokkal rendelkező előadót díjazta – Ferenczi Kamilla szerint neki kellett volna nyernie.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/X-Faktor)