X-Faktor: megvan a győztes!

Ő nyerte az X-Faktor 10. évadát!

2021. december 19., 08:37

Szerző:

Szombat este véget ért az X-Faktor jubileumi évada, amelyben eldőlt, hogy ki lett 2021 legjobb előadója. A döntőbe három versenyző jutott, Alee, Ferenczi Kamilla és Paulina. A szabályok szerint mindhárman két-két dalt adtak elő, a produkciók után viszont megállították a szavazást, és az aktuális állás alapján kihirdették a harmadik helyezettet, aki nem más lett, mint Ferenczi Kamilla.

Az utolsó fordulóba így Alee és Paulina jutottak, ahol először duetteztek mentoraikkal, majd a műsor során énekelt legemlékezetesebb produkciójukat adták elő újra. A közönség mindkét előadónak állva tapsolt, a mentorok is úgy nyilatkoztak, hogy egyformán tehetségesek és már mindketten nyertek azzal, hogy ideáig eljutottak. Így nehéz lett volna előre megjósolni, ki kapja majd a legtöbb szavazatot, ám a nézők döntése alapján végül Alee lett a győztes!

A 16 éves rapper ezzel nem csak az év előadója lett, de 12 millió forinttal is gazdagodott, amelyről kisfilmjében úgy nyilatkozott, hogy ezzel szeretné rendezni a családja anyagi helyzetét, és biztosítani a saját jövőjét. Azonban Paulina sem távozott üres kézzel, a Sziget szakmai zsűrije őt választotta ki a 12 döntős közül, aki 2022-ben felléphet majd a fesztiválon, illetve a Ford Mustang nagyköveteként egy éven kersztül egy luxusautót mondhat a magáénak.

(Kiemelt kép és képek: RTL Sajtóklub)