X-Faktor: Minden eddiginiél durvább volt a legutolsó adás

A mentorok egymásnak estek, a versenyzők sorra sírták el magukat az X-Faktor szombat esti adásában.

2021. december 5., 09:11

Szerző:

Szombat este hat versenyző lépett az X-Faktor színpadára, de csak négy énekes jutott tovább az elődöntőbe. A feszültség már az első pillanattól kezdve érezhető volt, mind a mentorokon, mind a versenyzőkön.

Az énekesek az első produkciójuk után kaptak hideget-meleget a mentoroktól, de leginkább kritikát fogalmaztak meg feléjük, nem volt olyan versenyző, akivel meg lett volna elégedve a zsűri. Gáspár Laci el is árulta, hogy általában ez szokott a verseny mélypontja lenni, ilyenkorra fáradnak el az énekesek fizikailag és mentálisan is. 

Az első forduló alatt a nézők szavazhattak igennel vagy nemmel egy-egy produkcióra, végül Mardoll kapta a legkevesebb szavazatot, így ő már nem jutott tovább a második fordulóra.

A második körben az énekesek egy része már jobban teljesített, Mehringer Marci az egész verseny során talán most volt a legfelszabadultabb, osztatlan sikert aratott és azonnal széket kapott. Ferenczi Kamilla brutál kemény kritikákat kapott, mégis leülhetett. Az adás ezen a ponton szabadult el teljesen, Puskás Peti vérlázítónak találta Gáspár Laci kritikáját, egyenesen személyes sértésként élte meg. Paulina ismét saját dallal érkezett, és bár a produkciója nem volt hibátlan, a mentorok nagyon megdícsérték, széket is adtak neki, így Kamillának fel kellett állnia.

Végül a The Harmonies távozott a versenyből a nézők szavazatai alapján, így Alee, Paulina, Mehringer Marci és Ferenczi Kamilla jutottak az elődöntőbe.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)