Közös dallal akarnak berobbanni az X-Faktor felfedezettjei?

ByeAlex egyengetheti a két X-Faktoros mentoráltja zenei karrierjét.

2021. december 7., 13:33

Szerző:

Az X-Faktor idei évadának felfedezettje, Balázs Alex, azaz Alee, még csak az élő showkban igyekszik helytállni, és adásról-adásra jól teljesíteni, hogy egyre közelebb jusson a győzelemhez, de úgy tűnik közben már első saját, duett dalán dolgozik, amiben nem is akárki lesz a partnere.

Ugyanis minden jel arra mutat, hogy éppen közös számon dolgoznak mentora egykori versenyzőjével, az X-Faktor előző évadának legnépszerűbb felfedezettjével, Manuellel. Köztudott, hogy ByeAlex a műsort követően producerként és zeneszerzőként is támogatja mentoráltjait, és egyengeti a zenei karrierjüket. Úgy tűnik, ezúttal két mentoráltját, a jelenleg a top 4-ben a győzelemért küzdő Alee-t, és a tavalyi szereplése óta nagy sikereket elért Manuelt boronálta össze egy közös dal erejéig. Legalábbis a fiúk közösségi média oldalain árulkodó jeleket véltek felfedezni a rajongók. A figyelmesebbek ugyanis észrevették Alee 24 óráig látható Instagram-sztorijában, hogy az élő showkra való gyakorlása közben, a próbán meglátogatta őt Manuel, aki szintén árulkodó üzenetet hagyott az Instagram-sztorijában.

Bár csak annyit írt, hogy Coming Soon, azaz hamarosan, és megjelölte a bejegyzésben az X-Faktor 10. szériájának fiatal rapperét, de azt is megosztotta, hogy éppen stúdióban van, a rajongók pedig ettől egyből egy közös szerzeményben kezdtek reménykedni.

(Kiemelt kép: Balázs Alex, Alee Instagram-oldala)