Elkeseredett kirohanásban szólta le az X-Faktort a harmadik helyezett, Ferenczi Kamilla

Ferenczi Kamilla a harmadik lett az X-Faktorban, ahol szerinte nem is az énektudás számított.

2021. december 20., 07:57

Szerző:

Szombat este véget ért a 10. X-Faktor, és döntősöket, köztük a harmadik helyezettet, Ferenczi Kamillát arról kérdezték, mit szólnak a végeredményhez.

„Én nagyon jónak éreztem a produkcióimat. Csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy az X-Faktor a hangról szól, nem pedig a saját dalokról. Nem az én hibám, hogy nem nyertem, de most kiderült, hogy az élet tud nagyon szemét is lenni. Úgy megyek haza, hogy én vagyok a győztes, ének alapján nekem kellett volna nyernem, ezt merem állítani. Nem az én hibám, hogy „csak” a műsorban szerepeltem, a lejátszási listákon pedig nem”

– hánytorgatja fel Ferenczi Kamilla a Blikk cikkében.

Hasonló véleményt fogalmaz meg Ferenczi Kamilla egy másik interjúban is, amit mentorával, Puskás-Dallos Petivel közösen adtak az RTL.hu-nak. Itt a következőket mondta:

„a legfelkavaróbb pedig az volt, amikor folyamatosan azokat a kommenteket olvastam, hogy nekem semmi esélyem, mert nincsen saját dalom. Ha tudtam volna, hogy ez egy kreativitásverseny, és az nyer, akinek több saját dala van és több követője, akkor elgondolkodtam volna a jelentkezésen. Szerintem azonban X-Faktorban a hang a fontos. A saját dalok majd jönnek az X-Faktor után természetesen, de nem érzem hiányát, hogy eddig nem voltak.”

Az X-Faktor győztese egy rapper, Alee lett, akinek énektudását keményen kritizálta is a zsűri. A döntőről készült összefoglalónkat ide kattintva tudja elolvasni.

(Kiemelt kép: RTL Klub/X-Faktor)