ÉNB Alexa bejelentette: leteszi az érettségit és továbbtanul

ÉNB Alexa, azaz Farkas Alexa hosszú helyzetjelentést adott és jövőbeli terveit is említi.

2022. május 12., 09:35

Szerző:

Farkas Alexát annak idején az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból ismerték meg a tévénézők, ezért ragadt rá az ÉNB Alexa név. A valódi neve akkor Koholák Alexandra volt, de azóta férjhez ment, ezért hívják most már Farkas Alexának. Az utóbbi időben DJ-ként is dolgozott, de a közösségi médiában viszonylag ritkán posztolt az elmúlt hónapokban, akkor általában spirituális témákról.

Farkas Alexa most egy újabb helyzetjelentéssel lepte meg követőit, amiben többek között jövőbeli terveiről is ír. Így fogalmaz azzal kapcsolatban, hogy miket csinál most és mik lesznek a következő lépések:

„emelt érettségit teszek magyarból szeptemberben és levelezőin jelentkezem egyetemre pszichológia szakra, amúgy újra zenélek (már jó pár hónapja), koncertezünk 20-án és a fogszabályzóm igen, ilyen színes.”

Az alábbi, meglehetősen hosszú eszmefuttatást tart poszt témája azonban elsősorban nem ez, hanem az, hogy Farkas Alexandra miért nem találta a stabilitást az életében:

„az elmúlt időszakban eléggé eltűntem, aminek természetesen nem az volt az oka, mert olyan szuper volt körülöttem minden. Az még mindig biztos, hogy Balázzsal mi ketten vagyunk a megoldás mindenre, ami eszméletlenül megerősített. Röviden-tömören: elegem volt abból, hogy egyik nap full motivált vagyok, a másik pillanatban pedig azt érzem, kicsúszik a kezemből az életem és sosem értettem, mi ennek az érzelmi labilitásnak az oka. Dolgozom, tanulok, zenélek, szuper a házasságom, és minden olyan dolog megvan az életemben, amit valaha is álmodhattam. Miért nem adnak ezek mindig stabilitást?! (Kérdeztem én.) Ez volt az elmúlt időszak spirituális, mentális (nevezzétek, ahogy akarjátok) tanulási folyamata. Az a szuper az önismeretben és a spirituális tanulásban, hogy sosincs vége. (Erről szerintem írok majd egy blogot…) Na szóval… az van hogy rájöttem, hogy mindig magammal vagyok elfoglalva. Mindig azt nézem, hogy én hogyan reagálok egy adott helyzetre, nekem mi ebből megtanulandó, én, én , én…”

Miután beazonosította a problémát, Farkas Alexandra számára egyértelművé vált, hogy min kell változtatnia. A következő következtetésre jutott:

„elengedtem azt, hogy folyamatosan a traumáimat, reakcióimat és érzelmeimet elemezzem, állandóan azon dolgozzak, hogy a külső hatásokat a saját nyelvemre fordítsam és így talán túlagyaljam a dolgokat. Szembenézek azzal, hogy a történések ígyis-úgyis okkal, a LEGJOBB OKKAL történnek, és inkább a világban történtekkel foglalkozom, mert az sokkal érdekesebb mint én vagyok.”

Íme a teljes poszt.

Médiaszemélyiségek és az érettségi

Rubint Réka elmesélte, eddig hogy sikerült a lányának az érettségi: nem magyarul vizsgázik!

Az RTL Klub sztárja megbukott a matekérettségin

ByeAlex meglepő üzenettel szólítja meg a most érettségizőket

(Kiemelt kép: Farkas Alexa Instagramja)