ÉNB Alexa szerint amit most csinál, az az igazi érték

„Bizsergek a félelemtől és fájdalomtól” – az egykori realityszereplő új karriert, új életet kezdett.

2021. október 30., 18:01

Szerző:

Koholák Alexandra az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című sorozatának köszönhetően vált ismertté, 2013-ban feltűnt a Címlaplány című műsor versenyzőjeként, illetve láthattuk már a Celeb vagyok ments ki innen!-ben és a Celebcellában is. Most már Farkas Alexandrának hívják őt, és az egykori realityszepelő a TV-s műsorokat hátrahagyva az utóbbi időben a DJ-zés felé fordult, ami rengeteg lehetőséget hozott az életébe, erről az ide kattintva megnyitható korábbi cikkünkben részletesebben írtunk. Az ázsiai felmenőkkel rendelkező lány manapság cégeknek és zenészeknek is készít reklámokat, ezeknek a projekteknek köszönhetően pedig úgy érzi, igazi értéket teremt.

Instagram-oldalán a héten egy hosszú bejegyzésben osztotta meg a követőivel, miért tűnt el a reflektorfényből és egy rövid időre a közösségi médiából is, de azt is elárulta, mivel telnek mostanában a napjai:

„Kellett egy kis pihi. Az utóbbi időben azt éreztem, hogy kellett egy kis instapihi. Valahogy nem éreztem pontosan, mit is mutathatnék nektek önmagamból. A napjaim elég monotonná váltak: munka, edzés, zene, repeat. De ez a monotonitás hozta meg azt, amit nagyon régóta keresek: a stabil fejlődésemet. Heti 6 napot edzem, tisztán kajálok, dolgozom (most pár cégnek és zenésznek is csinálok tanácsadást és reklámot, ami óriási megtiszteltetés), zenélek és családozom. Boldog vagyok a monotonitásban, a szolgálatkészségben. Jó szolgálni mások sikereit és látni azt, hogy a te segítségeddel jobbak. Na ez az igazi érték és nekem ez a célom. Értékesnek lenni és értéket adni, szerintem ez az egyik értelme a létezésnek. Szóval köszönöm, jól vagyok/vagyunk, újra rám szakadtak a reklámmunkák is és szinte minden. Újra kicsit visszatérek a reflektorfénybe, amit igazából már nagyon vártam. Kész vagyok rá, úgy tényleg…”

– írta korábbi bejegyzéséhez Farkas Alexa. Legfrissebb, szombati bejelentkezésében pedig így fogalmaz:

„Életem egyik legkeményebb hetét taposom: 12 óra munka, heti 6 edzés, kaja megvonás az alvás is nehezen megy. Lehet, kicsit perverz, de imádom ezt… Már már annyira, hogy ma reggel el tudtam volna aludni egy kajáldában reggeli közben, de akkor is rávenni magad arra, hogy menj tovább, ez valami csodálatos érzés. A súly nehéz, a munkám nehéz, a felelősségem óriási, de mégis bizsergek a félelemtől és fájdalomtól. Basszus… jó ez. Érzem, hogy élek.”

(Kiemelt kép: Farkas Alexa Instagramja)