Tornóczky Anita egy Kiszel Tündével kapcsolatos eset miatt hagyta ott a tévézést

Tornóczky Anitának 4 diplomája és 5 nyelvvizsgája van – elmondta, miből.

2022. május 25., 11:16

Szerző:

Tornóczky Anita volt a Három igazság című interjúsorozat vendége Palik Lászlóék YouTube-csatornáján. A beszélgetésben szóba kerül például, hogy milyen nehézségekkel-igazságtalanságokkal járt, hogy Tornóczky Anita annak idején az éppen hivatalban levő miniszterelnök nevelt lányaként próbálta beindítani a karrierjét, valamint az is, hogy a legutóbbi Konyhafőnök VIP győztese mennyire szeret tanulni. Négy diplomája van, Palik László kérdésére fel is sorolja őket:

„az első egy külker-közgazdász, aztán ahhoz jött egy közgazdasági MBA és PhD, és van egy ELTE kulturális menedzsment és van egy Századvég politológia.”

Tornóczky Anita ezeken kívül 5 nyelvvizsgával rendelkezik (francia, angol, német, spanyol és portugál nyelvekből), valamint repülőt vezetni szintén megtanult, illetve elvégzett egy két éves kurzust, aminek során elsajátította, hogyan kell terápiás kutyákat képezni.

Így aztán Tornóczky Anitának a televíziózás mellett elég sok egyéb karrierlehetősége is volt. A következőképpen mesél arról, hogy miért hagyta ott ezt a pályát:

„az a fajta nagyonbulvár-irány, amibe a kereskedelmi televíziózás elment, az nekem nem hiányzott. Én akkor döntöttem el, hogy abbahagyom, amikor éhgyomorra reggel 7-kor le kellett spriccelnem Kiszel Tünde mellét egy reggeli műsorban mint műsorvezető. Ezt én nem kérem, ennél én sokkal többet gondolok magamról. És ráadásul én nem is tudok őszintén érdeklődni, ha engem nem érdekel valaki vagy valami.”

Tornóczky Anita azt mondja, ezirányú jelenlegi ambícióit bőven kielégíti, hogy heti rendszerességű élő adásait az Instagramon olyan húszezer ember követi rendszeresen figyelemmel. Íme egy példa.

Itt pedig a Palik Lászlóék által készített teljes interjút lehet megnézni-végighallgatni.

Tanulás, végzettség, munka, karrier

És az megvan, hogy mi VV Merci eredeti szakmája?

Ezt csinálja Alee a 12 millióval, amit az X-Faktorban nyert – a tanulás most háttérbe szorul

ÉNB Alexa bejelentette: leteszi az érettségit és továbbtanul

(Kiemelt kép: Tornóczky Anita Instagramja)