Alekosz beszólt a horgászoknak, a horgászok bizarr bosszút álltak

A Való Világ egykori győztese, Nagy Alekosz szerint a horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások. Hát most megtudta, mennyire azok.

2023. január 31., 09:25

Szerző:

Béres Anett fellélegezhet: Nagy Alekosz már nem vele van elfoglalva, hanem egy új témát talált. Az egyik legismertebb VV-győztes most a horgászokkal vette fel a fonalat, vagyis inkább a kesztyűt. Alekosz a következőt mondta róluk az alábbi Facebook-posztban:

„nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok. Ezeknek az idiótáknak az okoz örömöt, hogy órákig figyelnek egy dugót és várják... hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot és remélik hogy lesz rajta valami. Persze sosincs rajta semmi. Ha sikerül is fognia valamit, rögtön vissza is dobálja az ostoba mert úgy gondolja hogy ez sport. Kérem a haltrancsírozás az nem sport. Ez egy igen ferde szórakozás, amit azonnal be kell tiltani. Máris.”

Nem sokkal ezután Alekosz már arról posztolt, hogy úgy tudja, bizonyos horgászok meg akarják verni őt a fentiekért. A Bors cikkéből kiderül, hogy nem ez történt: verés helyett valaki döglött halakat dobált a médiaszemélyiség házának udvarára, autója környékére. Alekosz képeket is mutatott a tetemekről.

Legfrissebb posztjában a halhullákat maga után hagyó személy tettét az ország valamennyi horgászának tudja be:

„ezzel a cselekedetükkel olybá szeretett, és nagyra tartott büszke hivatásukat gyalázták meg. Büszke lehet magára, minden Magyar Horgász. Hajrá!! Régóta mondom. A horgász nem intelligens.”

A sors iróniája, hogy tavaly Alekosz pont a Hal a tortán című realityben szerepelt.

(Kiemelt kép: Alekosz Facebook-oldala)