Alekosz házához hívatlan látogatók érkeztek: Két igenjólszituált luxusautós srác jelzett, hogy menjek le

Alekosz a Facebookon írta meg, miért mentek ki a házához a luxusautós férfiak.

2023. szeptember 1., 12:06

Szerző:

Alekosz az életének egy meghökkentő epizódjáról számolt be a napokban a Facebookon. A Való Világ 4 győztese mindig is megosztó személyiség volt, és most egy újabb furcsaságot osztott meg Érd legismertebb lakosa. A következőkről számol be:

„ma reggel két igenjólszituált luxusautós srác jelzett nekem a házunk előtt, hogy menjek le. Lementem. Bemutatkoztak majd átadták nekem ezt. További nagy sikereket, és használd büszkén! Mondták. Majd finom eleganciával csendben elmentek. Én ezt most felteszem, és ma egész délután Érden fogok furikázni vele. Mivel csak egy van, így előre teszem. Hátul marad az LWS-007. Így szabályos. Hivatásos A B C jogosítványokkal rendelkezem. Pályaalkalmassági 2-es csoport. F2-N csop”

Alekosz a kis történethez aláírást is mellékel, a következők szerint:

„Nagy Alekosz – úrvezető”

A rendszámot fotón meg is mutatta követőinek, illetve most már önnek is.

Amilyen jól megtalálta a hangot Alekosz a luxusautós srácokkal, annyira be van gurulva azonban az autószerelőkre (és a horgászokra, de ezt már tudjuk). A legutóbbi posztjában őket osztja ki, ezt írva róluk:

„Most hallottam a hírekben, hogy Győr mellett fejbe kaptak egy autószerelőt mert elrontotta a munkát. Mondjuk énis fejbekaptam volna, olyan rafináltak ezek, hogy elsem hiszed. Mint a cirkuszosló! És ezmég csak a kezdet. A 21. század proletárjai. A segge állandóan kint van, messziről hirdeti, hogy nem kultúrember. A falon olajos női keblek, pedig futná neki valódira is! ..a sok mókolás után. Iszik állandóan, kocsmába jár, sört iszik és kuglizik. Márkákat szidja, ami neki van, az a jó. Opel. Ha nőt lát, akkor fütyül minta bakter. Ha olajcserére viszed, 4 liter helyett, 5-öt rendel. A többit ellopja. Ha nincs baj, csinál. Összejátszik az Unix-ossal. Telefonján kinyithatós bőrtok, androidos. Igen ízléstelen. Színházakat, kívülről sem lát. Elegem van az autószerelőkből! Kuglizó olajos bamba banda. Ez a véleményem róluk.”

Hát ilyenek mennek mostanában Alekosz Facebookján.

(Kiemelt kép: Alekosz Facebookja)