Alekoszra kihívták a rendőröket, gépfegyverrel üldözték őket – videó

Nagy Alekosz és párja, Varsányi Réka Mexikóban került bajba az Ázsia Expressz forgatása közben.

2023. október 12., 11:02

Szerző:

Ázsia helyett latin-Amerikában forgatta a TV2 az Ázsia Expressz most futó évadát, és a szereplők között van Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka. A legutóbbi részekből kiderült, hogy a producereknek sikerült olyan helyekre vinni a játékosokat, ahol nem éppen a legjobb a közbiztonság, szóval még szerencse, hogy ezt előre tudták, és biztonsági őröket, testőröket is szerződtettek, hogy vigyázzanak a realityszereplőkre.

Amikor például Mexikóban kellett szállást keresniük a játékosoknak, egy kedvesnek tűnő hölgy sietett Alekoszék segítségére, vagy legalábbis azt mondta, hogy szállásügyben máris beszél a férjével.

„Húzta az időnket, már eltelt legalább fél óra, és még mindig ott ácsorogtunk a ház előtt. Ekkor már nagyon rosszul éreztem magam, és mondtam is Aleknek, hogy rossz előérzetem van”

– emlékezik vissza az esetre a Bors friss cikkében Varsányi Réka.

A rossz előérzet egy idő után beigazolódott:

„hirtelen 4-5 autónyi fegyveres rendőr fogott közre minket, és a stábunkat is. Mondanom sem kell, hogy a kezem-lábam remegett, rettenetesen féltem.”

A hajmeresztő mexikói kalandokról például az alábbi videót ajánljuk az ön figyelmébe, de megnyugtatásul közöljük, hogy a testőrök persze rendezték a helyzetet és nem lett komoly baj a dologból.

Mindenesetre teljesen ismeretlen nem lehetett a számukra a helyzet: Alekoszékra márciusban itthon Magyarországon is kihívták a rendőröket.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)