Alekosz elárulta, igazából miért vállalta el az Ázsia Expresszt

Nem, Alekosz elsősorban nem a pénzért mondott igent a TV2 felkérésére, bár nyilván az is szerepet játszott a döntésben.

2023. október 7., 06:07

Szerző:

Pénteken a Mokka című műsor vendégei között volt Nagy Alekosz és Varsányi Réka. Előbbi még annak idején a Való Világ 4 győzteseként lett híres, utóbbi mostanában szerepel csak többet Alekosz barátnőjeként-szerelmeként-útitársaként. Merthogy párban indultak ők az Ázsia Expressz című utazós realityben, amit a TV2 készít és sugároz.

Nos, az első kérdés az az interjúban, hogy mi volt Alekosz célja azzal, hogy igent mondott a csatorna felkérésére:

„nekem a tévében való szereplés. Ez volt az egyetlen és elsődleges célom.”

A beszélgetésben ezek után szóba kerül, hogy Alekosz az utóbbi időben testépítéssel is foglalkozik, de ennek ellenére mégis Varsányi Rékára bízta, hogy ő vigye kettejük cuccának a jó részét. Ezt az érdi realityszereplő a következőképpen indokolja:

„Réka többet cipelt. [...] Ezek a fizikai igénybevételek olyan izomcsoportokat vittek volna rossz irányba, ami az európai és világversenyeken látszik. Ezért Rékára bíztam az oroszlánrészét.”

Ezen persze a két műsorvezető, Orosz Barbara és a frissen kitüntetett Istenes László felháborodtak. Előbbi egy „besírok!” felkiáltásban tört ki, utóbbi azt a költői kérdést teszi fel, hogy Alekosz nem szégyelli-e magát. Mindezt a TV2 honlapjának úgy írja le az alábbi videó címében, hogy „elszabadultak az indulatok”. Mutatjuk az elszabadulást.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)