Tóth Gabi új szerelme nem csak a fellépésekből él: ez az eredeti foglalkozása

Tóth Gabi új szerelmét a Fricska táncegyüttes tagjaként ismerte meg a közvélemény, de...

2023. november 28., 07:34

Szerző:

Idén augusztusban volt, hogy az egész ország hirtelen megismerte Papp Máté Bencét, mint Tóth Gabi új szerelmét. Azon kívül, hogy a Fricska táncegyüttes 29 éves tagja és hogy már évekkel ezelőtt is együtt dolgozott Tóth Gabival, eddig nem sokat lehetett tudni róla.

Amikor az énekesnő részletes vallomást tett a házassága végéről és új kapcsolata kezdetéről, akkor is csak annyit árult el a szerelmükről, hogy a viszony csak akkor kezdődött, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága megromlott, és dolgokat a két félnek nem sikerült helyrehoznia.

Papp Máté Bencéről az Instagramjából sem derül ki ennél lényegesen sokkal több, de akik kíváncsiak rá, azoknak most a Bors című lap szolgált egy friss információval egy olvasói levél alapján.

Eszerint Papp Máté Bence a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthonban ad néptáncórákat előadói karrierje kiegészítéseképpen. A férfi már legalább 2014 óta az intézményben dolgozik, és az óraadáson kívül a II. kerületi iskola tanításon kívüli tevékenységeiben is részt vesz. Nemhogy ő maga is elment az idei szalagavatóra, ott volt az afterpartin is, ahova ráadásul Tóth Gabit is magával vitte.

Az alábbi Instagram-poszt tartalmaz is egy fotót arról, hogy Tóth Gabi a diákokkal bulizik a szalagavató után.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)