Tóth Gabi posztolta a fotót, amire három hónapja vár az ország: itt a kép!

Sőt, nemcsak Tóth Gabi posztolta!

2023. november 21., 08:26

Szerző:

Augusztus 9-én volt, hogy először Krausz Gábor, majd Tóth Gabi is bejelentette, hogy kapcsolatuk véget ért. Gyakorlatilag már másnap elkezdtek kerengeni a pletykák arról, hogy az énekesnő összejöhetett a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, és az elmúlt három hónapban a közvélemény kész tényként kezelte, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy párt alkotnak. Az érintettektől azonban ezzel kapcsolatban a hivatalos megerősítés váratott magára.

Egészen a Sztárban sztár leszek hatalmas port kavaró adásáig, amikor is az énekesnő és a táncművész egy dallal, illetve egy csókra végződő koreográfiával vállalta fel a kapcsolatát. Közös képet azonban továbbra sem posztoltak a közösségi médiában, egészen mostanáig. Automatikusan eltűnő Instasztoriban jelentette meg először Tóth Gabi, majd Papp Máté Bence a fotót, amin az énekesnő a táncos ölében ül, átkarolva őt.

Maradandó posztban azonban továbbra is csak a következő felvételt nézegethetjük újra kettejükről.

Tóth Gabi a fenti fellépés által kiváltott botrány közepette az új kapcsolatáról elmondta, hogy nem csalta meg a férjét, hanem Papp Máté Bencével akkor jöttek össze, amikor a házasságuk Krausz Gáborral már tönkrement.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)