Krausz Gábor megváltoztatta a külsejét: már neki is van olyanja, mint Majkának és ByeAlexnek!

Krausz Gábor követi a trendeket, azaz például Majkát, ByeAlexet és Marics Petit. És George Michaelt.

2023. november 25., 06:19

Szerző:

A héten Krausz Gábor is bevállalta, amit Majka már jó ideje: újra hódítanak a fityegős fülbevalók a férfiaknál, amilyen anno George Michaelnek volt a '80-as években. Alább láthatja az egyik fazont, amit a rapper-műsorvezető előszeretettel visel.

ByeAlexnek szintén ilyen fülbevalója van, hiszen ezt most a trend. Az X-Faktor egykori zsűritagja mindig nagyon tolja, ami éppen menő, két éve például utazott egy emlékezeteset a körömlakkvonaton.

Amint ezen az egyhetes videón látható, Marics Petinek szintén van ilyenje, Krausz Gábornak viszont egy hete még nem volt.

Nos, ezen a héten Krausz Gábornak is megtetszett ez a típusú fülbevaló, derül ki az alábbi posztból. Nem látszik túl jól, de azért egyértelmű, hogy a TV2 sztárszakácsa fülében szintén ott fityeg az ékszer.

Krausz Gábor a táncpartnerével, Mikes Annával közös videókat posztolt pénteken délelőtt Instasztori formátumban, ezeken jobban látszik az új fülbevaló, amit a sztárséf minden bizonnyal a Dancing with the Stars ma esti adásában is viselni fog.

Ha Király Viktornak is lenne ilyen fülbevalója, akkor tényleg tökéletes lenne a George Michael-jelmez.

Ugye, hogy csak a fülbevaló hiányzik? Úgy tűnik, hogy Király Viktor csak azt az egy dolgot nem másolja George Michael '80-as évekbeli imázsából, ami most pont trendi.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)