Krausz Gábor elárulta: így változott meg az élete a válás óta

Krausz Gábor arról is beszélt, kik segítik őt most a hétköznapokban.

2023. október 19., 07:52

Szerző:

Krausz Gábor került a Story magazin ma megjelent számának címlapjára. A lapban arról beszél, hogyan boldogul most, hogy augusztusban váratlanul felbomlott a házassága Tóth Gabival.

Krausz Gábor a magánéleti gondok ellenére távolról sem állt le a munkával. A Séfek séfét ugyan még akkor forgatták le, amikor még együtt voltak Tóth Gabival, de azóta újabb tévés szereplést vállalt a Dancing with the Starsban, valamint Ausztriában vállalt munkát egy orosz milliárdos érdekeltségébe tartozó szállodaláncnál.

Amint azt a fenti videó is mutatja, a Dancing with the Stars első része nagy sikert hozott Krausz Gábornak, aki pedig előtte azt hangoztatta, hogy nem tartja magát tehetségesnek a tánchoz.

„Igen, én a győztese vagyok ennek a műsornak, és nyertem-e bármit is? Barátságot mindenképpen, és egy olyan sport iránti szenvedélyt, amiről nem gondoltam, hogy az életem része lesz, mert nagyon távol áll tőlem. Diszkóba jártam, csak nem táncoltam. Néztem, ahogy mások teszik”

– mondja Krausz Gábor a Dancing with the Starsból.

De a táncból egyenesen a kislányához, Hannarózához siet:

„a próbák és a munka után szaladtam hozzá, de sokat köszönhetek a családnak, a rokonoknak, ők nagyon sokat segítettek a kislányom körül.”

Bármilyen sokat is látjuk az utóbbi időben, Krausz Gábor továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy ő a szíve mélyén mennyire nem szeret szerepelni:

„nagyon visszahúzódó vagyok, én nem szeretek szerepelni. Szégyenlős vagyok, főleg emberek előtt, főleg élő adásban, viszont a másik oldalon meg, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni.”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)