Krausz Gábor karrierjének új fejezetéről nyilatkozott: A magánéletemben történt változások ezt is megváltoztatták

Krausz Gábor a Hilaris Hotelsnél kezd most dolgozni, ebből az alkalomból nyilatkozott, utalva a magánéletére is.

2023. szeptember 25., 11:23

Szerző:

Egy érdekes-beszédes promóinterjút készített a Hilaris Hotels frissen csatlakozott sztárséfükkel, aki természetesen nem más, mint Krausz Gábor.

A Hilaris Hotels tulajdonosáról annyit kell tudni, hogy a Peter's Consulting Kft-t az a Zentai Péter vezeti, aki a Magyarországon élő orosz milliárdos, Megdet Rahimkulov cégeit is irányítja. A cég által frissen megvásárolt hotelek korábbi tulajdonosa Tiborcz István volt, aki Orbán Viktor veje.

Krausz Gábor korábban felháborodottan nyilatkozott arról, hogy akkori feleségéről, Tóth Gabiról nem lehet azt mondani, hogy a NER kegyeltje lenne, és hogy ők ugyanolyan szerény életet élnek, mint bárki más az országban.

Most így beszél a Hilaris Hotelsnek adott nyilatkozatában új főnökeiről, akik ezek szerint mégsem annyira újak:

„a cégvezetők között több ismerősöm is van, akikkel korábban együtt dolgoztam, így az ismeretség , bizalom adott volt. Persze, azt azért hozzátenném, hogy az élet írja a legváratlanabb forgatókönyveket, hiszen a magánéletemben történt változások nyilván a jövőbeli terveimet is megváltoztatták. A tárgyalások tehát új irányt vettek, és a régi, baráti kapcsolat, nem utolsó sorban pedig az innovatív, minden szempontból kihívást jelentő projekt miatt döntöttem az új szállodalánc mellett.”

Krausz Gábor jelenleg a TV2-n a Séfek séfe című realityben szerepel, de hamarosan érkezik a Dancing with the Stars is, amiben idén szintén részt vesz.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)