Hoppá, Krausz Gábor a félrelépésről nyilatkozott!

Krausz Gábor megdöbbentő nyilatkozatot adott, de a lényeg, hogy továbbra is a humoránál van.

2023. szeptember 12., 07:32

Szerző:

Krausz Gábor annak kapcsán nyilatkozott a Bors című lapnak, hogy szerepelni fog a Dancing with the Stars című celebes-táncos showműsorban a TV2-n. Friss nyilatkozatának lényege ugyanaz, amit már korábban is hangoztatott: hogy séfként semmi köze a tánc világához, sőt, kifejezetten rossz táncosnak tartja magát. Ezúttal azonban két hírességnek is odaszúrt a nyilatkozatában, akik közül a második nem más, mint a volt felesége, azaz Tóth Gabi.

Az első pedig Szabó András Csuti, aki szintén a Dancing with the Stars versenyzője ebben az évadban. Az influenszer-médiaszemélyiség akkor kerül szóba, amikor Krausz Gábor azt fejtegeti, hogy az esélytelenek nyugalmával megy bele a versenybe:

„annyira vakon vagyok, hogy a táncstílusokat sem ismerem, jöhet bármi! Először az első show-nak a táncát szeretnénk elsajátítani, aztán ha továbbjutunk, akkor latolgatjuk a további esélyeket. Abszolút félelem nélkül megyünk neki a versenynek, pedig akárhogy nézzük, mindenki színpadi ember, színész vagy zenész… és a Csuti!”

Krausz Gábor profi táncpartnere, Mikes Anna is megerősíti, hogy aggodalomra semmi ok, ha véletlenül eltévesztenek egy lépést, az sem tragédia, haladnak majd tovább a koreográfiával.

Ehhez teszi hozzá Krausz Gábor a következőket, megismételve, hogy ő sem aggódik:

„nem félek, ha véletlenül félrelépek, vagy fejre esek, nekem másnap ugyanúgy lesz munkám, nem rúgnak ki egy színházból sem.”

Ez persze egyértelmű, és minden korábbinál konkrétabb utalás felesége új kapcsolatára, amit ugye Krausz Gábor rögtön a legelső bejelentésében a „kellemetlen fricska” kifejezéssel említett. Azóta a válófélben levő sztárséf többször is odaszúrt volt feleségének, Tóth Gabinak.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)