Itt a biztos jel, hogy Krausz Gábor kezd túllépni Tóth Gabin

Krausz Gábor egyre többet mosolyog. 

2023. szeptember 11., 07:42

Szerző:

Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor. A házaspár 6 év együttlét után döntött a válás mellett. A sztárséf azonban szerepet kapott a TV2 Dancing with the Stars című műsorában, ami miatt teljesen kivirult. 

Krausz Gábor elkezdett többet mosolyogni, és gőzerővel készül a táncversenyre, hogy lenyűgözze a zsűrit és a közönséget. A barátai szintén egyetértenek abban, hogy a sztárséf sokkal jobban érzi magát mostanában. 

„Gábornak nagyon jót tett, hogy lehetőséget kapott a TV2 táncos műsorában. Teljesen fel van dobódva, már nincs úgy magába roskadva, mint nemrégiben. Pozitívan beszél a jövőről, élvezi az edzéseket is, ráadásul rengeteg támogatást kap ismerősöktől és ismeretlenektől”

– nyilatkozta a Blikknek Krausz Gábor egyik ismerőse. 

A sztárséf korábban elárulta, hogy a táncpartnerével, Mikes Annával nagyon jól működik közöttük a kémia, és sokat beszélgetnek, de a táncolásba is bele kell húzniuk. 

„Azt látni, hogy minden egyes alkalommal egyre felszabadultabb. Lehet, hogy azért, mert nagyon oda kell figyelni a próbákon, hiszen néha teljesen mást kell, hogy csináljon a láb és a kéz és ez segít abban, hogy az ember mindent mást elfelejtsen, kikapcsoljon. Mellette a fizikai megterhelés is tudja tisztítani a lelket, így Gábor számára tényleg olyan ez a műsor, mint egy terápia. Minden egyes próba egy lépéssel előrébb viszi azon az úton, hogy teljesen rendbe jöjjön és új életet tudjon kezdeni”

– mondta a lapnak egy bennfentes.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)