Krausz Gábor megdöbbentő nyilatkozatot adott a válásáról: Nem kell engem sajnálni

Krausz Gábor arra válaszolt, hogy nem gondolja-e, hogy a közönség sajnálatból állt mellé a Dancing with the Starsban.

2023. november 18., 07:09

Szerző:

Krausz Gábor a Glamour című magazinnak nyilatkozott, és a hosszú interjú egyik legérdekesebb részlete, amikor arról beszél, hogy a számára legkésőbb decemberben véget érő Dancing with the Stars után mihez kezd majd.

„Egy szállodaláncnál lettem executive chef (több konyha szakmai vezetője, igazgatója), a szerencsém az, hogy ez Ausztriában van, és a síszezonban indul, december közepén. Addigra a Dancingnek vége lesz. Jövőre pedig ismét lesz Séfek Séfe, tényleg minden jól alakul, nincs okom panaszkodni”

– mondja Krausz Gábor, és ha kíváncsi arra, ki a tulajdonosa ennek a bizonyos szállodaláncnak, kattintson ide.

A séf mindenesetre a következőket is mondja annak kapcsán, hogy a Dancing with the Stars egyik legnépszerűbb versenyzőjévé vált, és az emberek talán a válása miatt, szimpátiából szavaznak rá:

„sem kértem az emberek sajnálatát, és nem is kell engem sajnálni, mert nagyon jól vagyok. Lehet, hogy gondolnak valamit a magánéletemről, és szolidaritásból szavaznak, de azt gondolom, adásról adásra egyre többen vannak, akik azért voksolnak ránk, mert pozitívan csalódnak bennem. Sok levelet kapok, amiben kifejtik, nem gondolták volna, hogy ilyen jó fej és ennyire érzelmes vagyok. Emellett azt gondolom, hogy a befektetett munka is megtérül, az emberek látják, mennyit dolgozom egy-egy produkció sikerességéért.”

Krausz Gábor megerősíti, hogy korábbi zárkózottsága után most teljesen kinyílt, megváltozott a személyisége.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)