Krausz Gábor döbbenetes titkot árult el: ezért nem volt szalagavatója

Krausz Gábor balhés múltjáról számolt be a Dancing with the Stars kapcsán.

2023. november 20., 09:19

Szerző:

Aki olvasta Krausz Gábor önéletrajzi könyvét, az tudja, hogy a későbbi sztárséf igencsak balhés múlttal rendelkezik. Most a szalagavatók kerültek szóba a Dancing with the Starsban, és ennek kapcsán Krausz Gábor meghökkentő dolgokat árult el arról az időszakról, amikor gimnazista volt.

A szalagavató bálokat annak idején hagyományosan a báli szezonban tartották, január-februárban, azaz vízkereszt és a nagyböjt között. De ahogy karácsonyt is már novemberben elkezdjük ünnepelni, a báli szezon is elvesztette a jelentőségét, és a szalagavatók is egyre korábban vannak. Így volt ez már Krausz Gábor idején is, amikor bizonyos gimnáziumok korábban, mások még korábban tartották a szalagavató bált. A sztárséffel a következő történt az alábbi videó szerint:

„nem szívesen utazom vissza a szalagavatós időszakba, mert nem voltam egy jó gyerek. Abból az iskolából kirúgtak, ahol készültek a szalagavatóra, és az új iskolában meg már túl voltak rajta, úgyhogy megúsztam. Négy iskolába jártam középiskolába, mert rossz dolgokat csináltam, balhéztam, hogy figyelmet kapjak.”

Nézze meg a videót!

A Dancing with the Stars legutóbbi adásában egyébként Hunyadi Donatella esett ki, így Krausz Gábor mellett még Marics Peti, T Danny és Radics Gigi van versenyben. Amíg a három férfi még sosem került veszélyzónába, addig Radics Gigi már kétszer is, így félő, hogy a következő műsorban az egyetlen megmaradt női versenyző búcsúzik majd. A Dancing with the Starst eddig mindháromszor nő nyerte, de nagyon úgy néz ki, hogy a negyedik évadot nemhogy férfi nyeri majd, hanem akár az is előfordulhat, hogy a komplett top3 csak férficelebekből áll majd.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)