Hunyadi Donatella elmondta, mit gondol arról, hogy még mindig Kiszel Tünde celebkedő lányaként emlegetik őt

Hunyadi Donatella édesanyjáról, Kiszel Tünde médiaszemélyiségről és más celebekről is beszél új interjújában.

2023. szeptember 7., 09:07

Szerző:

Kedd este jelentette be a TV2, hogy kik szerepelnek majd a Dancing with the Stars idei évadában, és a névsorban ott szerepel Hunyadi Donatella is – aki ugye onnan ismert, hogy ő Kiszel Tünde lánya.

Pontosan erről kérdezte a Bors című lap Hunyadi Donatellát, aki édesanyja mellett már gyerekkorában ismert lett, majd modellként dolgozott egy ideig, idén pedig énekesként diplomázott a Zeneakadémián.

„Szerettem volna kívül maradni a celeb világon. Ezt nem rossz értelemben mondom, hiszen édesanyám is ennek a része, és még nagyon sokan, akikre felnézek és szeretek. Mivel van egy modell karrierem és diplomáztam a Zeneakadémián, úgy éreztem, hogy nekem erre nincs szükségem”

– mondja Hunyadi Donatella arról, hogy először miért nem akarta elvállalni a TV2 fellépését, de persze egy kis gondolkodás után mégiscsak igent mondott.

„A saját területemen már tettem le az asztalra, mégis úgy említenek, mint Kiszel Tünde lánya. Ami nekem alapvetőn nem baj, mert ő a legcsodálatosabb anya, és nagyon szeretem őt. Viszont pár éve megfogalmazódott bennem, hogy én így is, úgy is ismert vagyok, ebbe születtem bele, ezen változtatni nem lehet, nem is szeretnék. De ha már így adódott, szeretnék önállóan érvényesülni”

– folytatja a gondolatmenetet Hunyadi Donatella az interjúban. A Dancing with the Stars új évada október 14-én kezdődik majd a TV2-n.

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)