Nem hiszi el, mit tett Kiszel Tünde lánya az őt bántó kommentelővel

Telefonon hívta fel az őt szidó hozzászólót Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella. 

2022. február 18., 11:51

Szerző:

Elmondása szerint ma már sokkal jobban viseli a bántó kommenteket Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella, akit a Life TV Ébredj velünk című műsorában arról a kampányról kérdeztek, aminek segítségével az internetes zaklatásra hívja fel a figyelmet. A fiatal lány egyszer még fel is hívott egy durva megjegyzést író internetezőt.

Korábban nagyon megviselték a negatív kommentek Donatellát, de édesanyja, Kiszel Tünde sokat segített neki abban, hogy megtanulja kezelni és figyelmen kívül hagyni a zaklató üzeneteket, és a rosszindulatú hozzászólásokat. 

„Először volt olyan is, hogy sírtam, vagy egyből mentem oda anyukámhoz, és mondtam neki, hogy ez mire jó, vagy ezt miért. Nem értettem, hogy miért támadnak emberek, nem is ismernek, nem hallottak rólam, hogy milyen ember vagyok igazából. Ő nagyon sokat segített nekem ebben, meg szerencsére én magam is átlendültem már arra, hogy eltekintek ezektől. Volt, hogy reagáltam ezekre, de semmi értelme. Volt, hogy fel is hívtam az illetőt, hogy »na, akkor add meg a számod, és akkor beszéljük meg« de velük így nem lehet felvenni, tehát van az a fajta, akinek akármit mondasz, minden rossz.”

– mesélte el a megdöbbentő esetet Donatella, aki az adásban azt is elárulta, hogy az egyetem mellett továbbra is modellkedik és zenél, koncertjeit Kiszel Tünde pedig az első sorból nézi. 

Nekik is meggyűlt a bajuk a kommentelőkkel:

Rácz Jenő várandós felesége nem tűrhette tovább, ami folyik, keményen fellépett a kommentelőkkel szemben

Horváth Grétához hasonlították új szerelmét, Meggyes Dávid kiakadt és visszaszólt a kommentelőknek

Radics Gigit külseje miatt támadják az internetezők, ő sem hagyta szó nélkül a bántást

(Kiemelt kép: Hunyadi Donatella Instagram-oldala)