Horváth Grétához hasonlították új szerelmét, Meggyes Dávid kiakadt és visszaszólt

Több trágár szóváltásba keveredett követőivel Horváth Gréta exe, Meggyes Dávid.

2022. február 17., 14:46

Szerző:

Miközben Horváth Gréta is kezdi túltenni magát a szakításon, exe, Meggyes Dávid új kapcsolatot kezdett, méghozzá a Dancing With The Starsból ismert Stana Alexandrával. A táncosnő Valentin-nap alkalmából posztolta első közös képüket.

Nos, ugyanebből a sorozatból most Meggyes Dávid is posztolt egy képet, amit ide kattintva lehet megtekinteni. A fotóhoz fűzött kommentekben azonban a TV2 realityjeiből ismert pénzügyi szakember vitába keveredik a hozzászólóival, többek között azokkal, akik azt írták, hogy első pillantásra azt hitték, hogy a képen nem Stana Alexandra van, hanem Horváth Gréta – merthogy Meggyes Dávid exe és jelenlegi szerelme külsőre kétségkívül mégiscsak emlékeztet egymásra valamennyire. Íme egy fotó Horváth Grétáról.

Az összehasonlításra mindenesetre Meggyes Dávid a következőt felelte:

„szerintem nettó tahóság vagy tapintatlanság, ahogy tetszik, bárkit bárkivel összehasonlítani! Nem kurva mindegy? Jobb ettől neked?! Bárkinek?! A vélemény olyan mint a seggluk, mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másiké – maradjunk ennyiben, és ameddig ez a saját oldalam, engedtessék meg, hogy úgy reagáljak, ahogy akarok. Aki tapló, az repül! Ha tetszik, ha nem.”

Egy másik komment nyomán szintén volt egy kellemetlen üzenetváltás, itt azonban a vitát indító kommentelő volt trágár. Egy női hozzászóló a következőket mondta: „Te is egy hányadék vagy a sok többivel együtt... Dobtad a jót, aztán hoztad »ezt...« és nyugi, nem csak én vagyok ezen felháborodva... Na remélem, fél évig se fog tartani, aztán majd visszasírod te még a jót, de remélem, lesz esze, hogy nem fogad vissza ilyen talicskát”. A beszólásra Meggyes Dávid a következőket írta:

„csak hogy a magas röptű, és kulturált jókívánságaidat lereagáljam, köszönjük, igyekszünk az általad támasztott időtávot hasznosan és boldogan eltölteni, túlszárnyalni! A felháborodásod, remélem, valahogy fel fogod tudni dolgozni, ha nem, akkor ajánlom, foglald le magad valami hasznossal, nem kell sokkal többet befektetned ahhoz, hogy a bulvármagazinok helyett mondjuk a National Geographicra fizess elő, az elején furcsa lesz a nyelvezet, de hidd el, javadra válna! Legyen csodaszép napod!”

Követők vs követettek

Tóth Andit lealkoholistázták, visszaszólt

Rácz-Gyuricza Dórát leráncosozták, külön posztban vágott vissza

Kulcsár Edina végre válaszolt a kommentelőknek a válásáról: A sötétben sírtam

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagramja)