Kulcsár Edina végre válaszolt a kommentelőknek a válásáról: A sötétben sírtam

Kulcsár Edina azt is elárulta, úgy érzi, megalázták saját magukat.

2022. január 31., 07:50

Szerző:

Kulcsár Edina először tette lehetővé a kommentelést az Instagramján azóta, hogy férjével, Szabó András Csutival bejelentették, hogy válnak, majd három nappal később Kulcsár Edina azt is publikálta, hogy új kapcsolatban van.

A kommentek jó része törlődött, de még így is ezernél több hozzászólás olvasható a kérdéses posztban – némelyikre az egykori szépségkirálynő válaszolt is. Kulcsár Edina a poszt szövegében a következőket írja:

„ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős (és a legtöbben azok vagyunk), akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát, mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! [...] Mindennek 2 oldala van, és attól, hogy csak az egyik oldalt látod, hallod, attól még nem az az igazság. (Előre szeretném bocsájtani, hogy a trágár kommentek gazdáitól könnyes búcsút kell vennem, mert a továbbiakban is csak a pozitív hozzáállású személyek számára szeretném az oldalamat fenntartani.)”

Sok kommentelő ezzel együtt Kulcsár Edina szemére veti, hogy azzal, hogy decemberben még volt férjéhez bújt hozzá egy nyilvános eseményen, januárban viszont már G.w.M-mel volt együtt, azaz túl hamar lépett tovább. Az influenszer-énekesnő erre a következő választ adja az egyik hozzászólónak:

„én a boldogságot választottam! És ha Márk nincs, akkor most egyedül vagyok! Mindenképp megléptem volna ezt... Pontosan a gyerekeim miatt! Mert nem akartam már a sötétben sírva altatni őket! Egy boldog anyát akartam nekik és pont! Attól, hogy válok a férjemtől, a gyerekeimet nem hagytam el!”

A Ripost még egy válaszkommentet megörökített Kulcsár Edinától, ebben arra reagál, hogy új kapcsolatának bejelentésével mások szerint megalázta a volt férjét:

„Na, erre írtam, hogy nem tudhatjátok, hogy mi a másik oldal. Hogy milyen szituációba kerültünk! Ezzel magunkat ugyanúgy megaláztuk. Ilyet nyilván sem másnak, sem magának nem akar az ember... De majd elmesélem!”

Dehát már mesélt...!

Kulcsár Edina és G.w.M. első közös interjújukban elmondták, hogyan jöttek össze

Megjelent: Kulcsár Edina Csutinak üzen új dalával

(Kiemelt kép: dfp.hu)