Ma 20 éves Kiszel Tünde lánya, elképesztően gyönyörű nő lett belőle

Rá sem ismerni Kiszel Tünde ma 20 éves lányára!

2021. július 2., 10:09

Szerző:

Az ország Donatellája már nem az a kislány, aki az emlékeinkben él. Érett nővé cseperedett, aki egyre nagyobb sikerekre tör a modellkedésben és az éneklésben is. Kiszel Tünde tavaly nyáron büszkén osztotta meg rajongóival, hogy Donatella fotói megjelentek az olasz Vogue magazin oldalán, néhány hete pedig megjelent a hír, hogy a lány második lett egy Belgrádban megrendezett énekversenyen. Donatella közben a Szegedi Tudományegyetemen tanul klasszikus éneket, és bár felröppentek a hírek, hogy az egyetem miatt elköltözött otthonról, ezt most cáfolta.

„Amikor nem volt online oktatás, 4-5 napot egy héten Szegeden aludtam a barátnőmnél, de sose akartam elköltözni otthonról. Egyáltalán nincs tervben ilyesmi, jól elvagyunk hárman anyukámmal és a kiskutyámmal.”

Fotó: Visage Model Management

A 20 éves lány igyekszik megtartani az egyensúlyt a karrier és a tanulás között, amiben modellügynöksége, a Kajdi Csaba, ismertebb nevén Cyla által vezetett Visage is támogatja.

„A prioritási sorrendben az első nálam a tanulás, de nem szeretnék elesni semmilyen lehetőségtől, vagy megkereséstől. Szerencsére az ügynökségem és Csaba nagyon rugalmasak, úgy szervezik a dolgaimat, ahogy nekem a legjobb.”

Arra a kérdésre, hogy „mi lesz, ha nagy lesz”, nem tudott válaszolni, egyelőre élvezi, amikkel foglalkozik, és nem tervezi, hogy válasszon az éneklés, vagy a modellkedés között, amelyekben édesanyja is teljes mellszélességgel támogatja.


Fotó: Visage Model Management

A gyönyörű lány a rengeteg elfoglaltsága mellett is tud időt szakítani barátaira, és párjával, a jazz-zenész Oláh Kálmánnal is igyekszik minél többet együtt lenni, akikkel jövő hétvégén ünneplik meg a lány 20. születésnapját.

„Most hétvégén anyukámékkal lesz egy családi ebéd, de jövő héten a barátaimmal is elmegyünk egyet bulizni.”

(Kiemelt kép: Visage Model Management)