Kiszel Tünde lánya tiszta vizet öntött a pohárba a gyerekkori bántásokkal kapcsolatban

Hunyadi Donatella azt mondja, gyerekkorában volt, hogy bántották az osztálytársai, amikor meglátták, hogy édesanyjával, Kiszel Tündével magazincímlapon szerepel.

2023. február 28., 13:23

Szerző:

Hunyadi Donatella volt a Mokka című műsor egyik mai vendége a TV2-n, és a modell-énekesnőt természetesen most is kérdezték édesanyjával, Kiszel Tündével kapcsolatban. Már csak azért is, mert egy lapban megjelent nemrég, hogy előfordult, hogy Hunyadi Donatellát gyerekkorában cikizték-bántották a többiek az iskolában azért, mert Kiszel Tünde az édesanyja.

„Most megragadom az alkalmat, hogy elmondjam, hogy ez kicsit egyébként fel lett fújva. Nem bántottak engem sose. Egyszer-kétszer fordult elő életemben, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt, hogy mondjuk beszóltak. De akkor megvédtem magam, és ma már nincs ilyen egyáltalán”

– árulta el Hunyadi Donatella, aki egyébként idén fog diplomázni a Zeneakadémián énekesként.

Hozzátette azt is, hogy tíz éve volt utoljára, hogy édesanyja naptárában szerepelt, úgyhogy már nem nagyon foglalkozik Kiszel Tünde zászlóshajó-projektjével:

„jó buliként emlékszem rá vissza. Most már távol áll tőlem, nem nagyon foglalkozom vele érdemben, csak amikor megkérdezi a véleményemet, hogy mi lenne egy jó téma, akkor ebben segítek.”

Érdemes végignézni a teljes interjút!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)