Ördög Nóra megdöbbentő bejelentést tett, nem folytatják: Elveszítettük az örömöt

Ördög Nóra és Nánási Pál kimondták, amit már egy ideje sejteni lehetett.

2024. március 18., 09:31

Szerző:

Hatalmas visszhangja volt az utóbbi években Ördög Nóra és Nánási Pál vállalkozásának: Nekem a Balaton névvel kisboltot nyitottak 2020-ban Balatonakarattyán. A két híresség vállalkozása valahogy mindig a környékbeli lakók és/vagy a vásárlók idegeire ment: az első akarattyai üzlet túlságos forgalmat generált egy addig nyugodt környéken, így új helyre kellett költöztetni, aztán nyílt egy második helyszín.

Ördög Nóra és Nánási Pál aztán egy harmadik boltot nyitottak Balatonfüreden. Ebből azért lett botrány, mert az üzlet kirakatablakain egy akkora reklámmatricát helyeztek el, hogy az rontotta a városképet, úgyhogy végül levetették velük. Később új tervet alkottak, de azzal sem volt elégedett a városvezetés.

Elutasították, de már megtaláltuk a megoldást, nemsokára minden oké lesz” – mondta Ördög Nóra még 2022-ben a balatonfüredi boltjuk megnyitása körüli nehézségek kapcsán.

És pontosan ez az az üzlet, amelyről a mostani bejelentés szól. A füredi kisbolt ugyanis egy ideje zárva van, és most Ördög Nóra azt mondta a Blikknek egy videós interjúban, hogy úgy néz ki, nem is fogják újranyitni, ebben a szezonban legalábbis nem.

„Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot”

– mondja most a TV2 műsorvezetője. A házaspár balatoni bázisa Akarattyán van, és innen az üzlet miatt folyton át kellett járkálniuk Füredre, ami teljesen tönkretette a nyári időszakot a számukra.

„Azt az örömöt, amit egyébként első körben adott nekünk a Balaton, sajnos, egy kicsit elveszítettük emiatt”

– többek között ezzel indokolja Ördög Nóra, hogy miért nem nyitják ki idén Balatonfüredi üzletüket.

Next Ördög Nóra

Közben elstartolt Ördög Nóra új műsora a TV2-n, a Next Top Model Hungary.

„Ma este végre elstartol a Next Top Model Hungary, ami nem csak a versenyben résztvevő lányoknak volt hatalmas élmény, de nekem is!”

– írja a műsorvezető az alábbi ajánlóhoz.

Új reality-tehetségkutatóról érkezett bejelentés a TV2-től ugyanis tavaly októberben. Egy nemzetközi licencről van szó: az America's Next Top Model című, először pont 20 éve adásba került tévés manökenversenyből mostanra készült el a magyar verzió második évada Next Topmodel Hungary címmel.

A zsűriben Axente Vanessa, Tombor Zoltán és Merő Péter mellett a Cápák közöttből is ismert Tomán Szabina a fő húzónév. Tomán Szabina életében nagy változásokat hozott a tavalyi év: először a köztársasági elnök személyes tanácsadója lett, majd ezzel a műsorral átigazolt az RTL-től a TV2-höz.

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)