Tomán Szabina meglepődött a reakción, amikor elfogadta Novák Katalin tanácsadói felkérését

Tomán Szabina májusban lett Novák Katalin köztársasági elnök személyes tanácsadója.

2023. szeptember 26., 09:10

Szerző:

Egy májusi sajtóközlemény adta tudtul: Novák Katalin új személyes tanácsadói között van Tomán Szabina is. A Cápák között című műsorból ismert vállalkozó most a Mandinernek adott egy hosszú interjút, amiben szóba kerül többek között az, hogy milyen fogadtatásra lelt a fenti bejelentés.

Tomán Szabina azt mondja, rengeteg beszólást kapott a döntése miatt, hogy elfogadta a köztársasági elnök felkérését:

„volt olyan, aki felajánlotta, hogy küld nekem egy tükröt, hogy holnaptól biztosan bele tudok-e nézni.”

Pedig Árpa Attila volt felesége nem tartja magát jobboldalinak. Sőt, nyilatkozatából úgy tűnik, mintha büszke lenne arra, hogy ő úgy szolgálja ki a kormánypárt egyik legfőbb méltóságát, hogy igazából nem is feltétlenül azonosul a Fidesz által képviselt értékekkel:

„minősítettek, hogy én politikailag hová tartozom, pedig én nem értem a politikát, nem szeretem, ha megbélyegeznek, hogy bal-jobb, vagy épp kihez tartozom, mert az önállóságomra, függetlenségemre mindig büszke leszek.”

Az biztos, hogy Tomán Szabina tényleg nem érti a politikát, ha azt gondolja, hogy a köztársasági elnök személyes tanácsadójaként független tud maradni az emberek szemében. Felmerül azonban a kérdés, hogy milyen témában ad tanácsot Novák Katalinnak, ha a politikához ezek szerint nem ért. Erre a válasz az interjúból nem feltétlenül derül ki, az viszont igen, hogy mindennek ellenére Tomán Szabina jól érzi magát a pozícióban:

„nem tudtam, kik lesznek a tanácsadók, de bevallom őszintén, nyitottabb, kedvesebb, őszintébb fogadtatást nagyon kevés helyen kapok. Mindig van két-három lépés tőlem. Szerencsére, az elnökasszony ezt annyira diplomatikusan, nőiesen oldotta meg, hogy nem volt kérdés, hogy jó helyen vagyok.”

Itt tekintheti-hallgathatja meg a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: YouTube/Mandiner)

15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.