Hihetetlen: volt felesége segíti Árpa Attilát

Árpa Attilának a volt felesége, Tomán Szabina segít. Nem is akármiben!

2023. március 24., 11:35

Szerző:

Árpa Attila az utóbbi időben nem a legjobb formáját hozta, éppen ezért úgy döntött ideje ennek véget vetni, és összeszedni magát. Az egykori Nagy Ő ismét sportolni kezdett, továbbá odafigyel a táplálkozására is, sőt az életmódváltásában, volt felesége, Tomán Szabina is segíti őt. 

Attila a Borsnak árulta el, hogy semmi különös nincs abban, hogy Szabina segíti a fogyását, hiszen a válásuk után kifejezetten baráti viszonyban maradtak. 

„A külső szemlélő számára furcsa, hogy Szabina segít, hiszen kifejezetten jó, baráti viszonyban maradtunk a válásunk után is. A cége termékei segítik a fogyásomat, és azt, hogy mozgással kiegészítve visszanyerjem a régi kondimat.”

– mesélte a színész, aki arról is vallomást tett, hogy jelenleg nincs senkije, nem él párkapcsolatban. Sőt, állítása szerint tudatosan kerüli most a nőket, kvázi cölibátusban él. Mivel úgy érzi kiégett, így igyekszik kizárólag magára koncentrálni. 

„Nincs magánéletem, egyáltalán nincs. Annyira, hogy még szinglinek sem mondhatom magam. Egyszerűen nincs késztetésem arra, hogy párkapcsolatban éljek.”

 – magyarázta Attila, aki bár a Nagy Ő után még próbálkozott, de egyetlen kapcsolat sem tartott tovább pár napnál. 

„Rájöttem, hogy az életem jelenlegi szakaszában ez most semennyire sem fontos. Regisztráltam például a Tinderre, ahol három nap után letiltott a rendszer, mert kamuprofilnak jelölték meg az oldalam. Nem is bánom. Aztán, ha meglátok egy csinos nőt a közösségi médiában, eszemben sincs ráírni, nem akarok ismerkedni. Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődőm most„

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)