Árpa Attila elmesélte legutóbbi szakítását A Nagy Ő-ben: Összezördülések és csesztetések

Árpa Attila súlyos vallomást tett A Nagy Ő-ben és a fülesét is megmutatta.

2022. november 24., 13:01

Szerző:

Újabb adással jelentkezett szerda este A Nagy Ő című reality, amelynek címszereplője ebben az évadban Árpa Attila. Úgy alakult a helyzet, hogy az egyik versenyzővel beszélgetve a színész-rendező bepillantást engedett a magánéletébe, méghozzá legutóbbi kapcsolatának végéről beszélt.

A se veled, se nélküled típusú kapcsolatokról volt ugyanis szó Mimivel, aki visszakérdezett, hogy Árpa Attilának is volt-e része ilyenben. A Nagy Ő a következő választ adta:

„összejöttünk, szétmentünk, mindenkinek lett egy másik párja, aztán megint összejöttünk... Vannak egy kapcsolatban azok a pillanatok, amikért érdemes együtt lenni. A boldog pillanatok, amikor minden stimmel, amikor egy húron pendültök, és vannak az összezörrenések, a csesztetések. De azok mindig lesznek, mindig vannak, nincs is baj ezzel.”

Árpa Attila ezek után arról beszél, hogy ha mérlegre teszi a jó és rossz pillanatokat, akkor addig van boldogság, amíg a jó van túlsúlyban, vagy nagyjából egyensúlyban a nehézségekkel.

„De amikor a mérleg már egyre inkább süllyed összezörrenések, és a boldog pillanatokból egyre kevesebb van, és az összezördülések és a csesztetések és az összeveszések már inkább ura lesznek a kapcsolatnak, és nem pedig csak a hozadéka, hanem már ebből áll, mint főelem, akkor az már nem egy egészséges kapcsolat.”

Árpa Attila és legutóbbi szerelme szakításáról áprilisban írtunk részletesebben, kattintson érte ide!

Itt a teljes jelenet, amelyben a TV2 kis bepillantást enged a kulisszatitkokba is, mivel jól látszik Árpa Attila fülese a beszélgetés közben, amin keresztül akár rendezői utasításokat is kaphat beszélgetés közben.

Ha meg szeretne nézni egy teljesen másmilyen jelenetet is Árpa Attila és Mimi főszereplésével, az alábbit ajánljuk, ez nem lelkizős, hanem szexizős.

(Kiemelt kép: TV2/A Nagy Ő)