Ezzel „ásta el magát” Árpa Attilánál az egyik lány – brutális kiesés A nagy Ő-ből

Árpa Attila A Nagy Ő-ként eléggé beolvasott az egyik lánynak, aki el is sírta magát.

2022. november 22., 13:46

Szerző:

Drámai jelenetet hozott Árpa Attila és A Nagy Ő legutóbbi része, dehát azért van ez a műsor, hogy lehetőleg minél több drámai jelenetet hozzon. A TV2 realityjében arra terelődött a szó, hogy a Metta nevű versenyző szeretne-e gyereket. A játékos bevallotta a nagy Ő-nek, azaz Árpa Attilának, hogy ő aztán nem szeretne szülni.

„Hogyha egy nő nekem azt mondja, hogy ő egyáltalán nem szeretne, akkor igazából szinte már elásta magát nálam, mert én azt gondolom, hogy egy gyermek adja meg az ember életének az értelmét”

– mondja Árpa Attila erre Mettának, meglepő pontossággal visszhangozza azoknak a férficelebeknek a mondatait, akik az elmúlt hetekben arról beszéltek, hogy szerintük is az az élet értelme, hogy az embernek minél több gyereke legyen. Metta megmondja, hogy ő ezzel nem feltétlenül ért egyet, de ettől még lehet, hogy egyszer majd eljön az életében az a pont, amikor mégis úgy dönt, hogy gyereket vállal majd. Egyelőre, 31 évesen nem érzi ennek szükségét.

Metta ezek után elsírta magát Árpa Attila előtt, erről külön videó van. Ennek a sírásnak azonban nincs köze a gyerektémához, hanem Metta azon borult ki, hogy Árpa Attila a többi játékos szavának hitt, akik azt mondták, Mettának kéne hazamennie a játékból.

Na és tényleg haza is ment valaki, arról szintén van külön videó, hogy kicsoda. Metta természetesen ezek után ott volt a három ki nem választott között, akik nem kaptak rózsát a ceremónián. Alább lehet megnézni, ahogy Árpa Attila hazaküldi az egyiküket.

Igen, végül mégsem Metta ment haza, hanem a TV2 által kiválasztott jelzők szerint gyöngéd lelkű Zsuzsa. Árpa Attila a bejátszásban szépnek és finomnak nevezi Zsuzsát, aztán hazaküldi.

(Kiemelt kép: TV2/A Nagy Ő)