Videó: Hihetetlen, ki kapta az első rózsát Árpa Attilától, a többi lánynál kiverte a biztosítékot

Árpa Attila szívéért küzdenek a hölgyek. 

2022. november 17., 07:21

Szerző:

A Nagy Ő legfiatalabb versenyzőjének, a 26 éves Boginak adta az első rózsát Árpa Attila. A többi lány nem volt elragadtatva a látottaktól, de az sem tetszett nekik, ahogy a fiatal lány lereagálta a szituációt. Négy szerencsés, Blanche, Bogi, Erika és Virág voltak azok, akik plusz időt tölthettek a színésszel, majd közülük egy valaki előre megkaphatta a rózsát a rózsaceremónia előtt. 

„Bár nagyon értékeltem az őszinteségét, egy kicsit megijesztett. Hogy ne gondoljam meg magam, és ne gondoljam túl mindazt, amit hallottam, na, ezért kapta a rózsát! Hogy ne tudjak sem én, sem ő menekülni!”

- indokolta meg a döntését Árpa Attila.

„Hát, nem tudom, mit mondjak. Hazudnék, ha azt mondanám, nem erre számítottam. Erre számítottam! Meglepődtem volna, ha nem így van” 

- mondta Bogi, miután megkapta a rózsát. 

Blance teljesen kiakadt, amikor Bogi lett a kiválasztott Árpa Attila szemében, ugyanis szerinte inkább neki kellett volna megkapnia a rózsát. Úgy gondolja, hogy a 26 éves lány csak kitett magáért, és folyamatosan próbált eleget tenni a Nagy Ő-nek. 

„Már vártam amúgy, hogy találkozzon több lánnyal is... Lassan elindulhattok haza!”

- mondta Bogi később, ami nagyon sok lánynál kiverte a biztosítékot. A fiatal lány azt is hozzátette, hogy nem viccnek szánta a mondandóját. 

(Kiemelt kép: TV2)