Mészáros Árpád Zsolt 50 évesen újra apuka lesz: Ezért vagyunk a földön

Mészáros Árpád Zsolt szerint ha egy párnál meg kell kérdezni, hogy szeretnének-e közös gyereket, ott baj van.

2022. november 9., 11:26

Szerző:

Mészáros Árpád Zsoltról a Wikipédia úgy tudja, hogy 48 éves, de a színész-énekes ötvenes férfiként beszél magáról az alábbi interjúban. MÁZS a Reggeli című műsor vendége volt szerda hajnalban, és azt mesélte, hogy újra apuka lesz:

„öt évtized, öt gyermek”.

Mészáros Árpád Zsoltnak kisfia fog születni, pont Valentin-napra, 2023. február 14-re van kiírva az anyuka. A gyermekáldásról a színész a következőképpen beszél:

„én sose gondolkoztam azon az adott párjaimmal – mert ez a vélemény, »na, ennek is csinált egy gyereket!« – a kedves magyar ember gondolkodása, véleményezik. Nekem minden életszituációban úgy volt, hogy ha feltettem az életemet, hogy azt mondtam, hogy »veled élek«, akkor nem volt kérdés, hogy »lesz gyerekünk?« vagy »szeretnél tőlem gyereket?« Azt gondolom, hogy ott már baj van, ha ezt megkérdezzük.”

Mészáros Árpád szerint annyira fontos a gyerekvállalás, hogy bár mostani párjának az orvosok azt mondták, hogy nem lehet gyermeke, de ők „egy kis medzsikkel” mégis összehozták valahogy a férfi ötödik gyermekét. A színész egyenesen úgy gondolkodik, hogy az az élet értelme, hogy minél több leszármazója legyen az embernek:

„én azt gondolom, a teremtésért vagyunk ezen a földön. Öt évtized, öt gyermek – én azt gondolom, hogy ezt behúztam. Én teljesítem azt, amiért itt vagyok, amiért itt rezgünk ezen a földön.”

Mészáros Árpád Zsolthoz hasonlóan gondolkodhat Elon Musk és Nick Cannon is: a milliárdosnak 10 gyermeke van, a műsorvezetőnek 11, ráadásul hat különböző nőtől.

Az interjúban egyébként Mészáros Árpád Zsolt egyik beszélgetőpartnere a Reggelibe frissen átigazolt Szabados Ági.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)