Vastag Csaba meghökkentő dolgot nyilatkozott arról, hány gyereket szeretne

Vastag Csaba friss nyilatkozatából úgy tűnik, mintha Elon Musk nyomdokaiba szeretne lépni.

2022. november 10., 12:56

Szerző:

Vastag Csaba szerepel a Story magazin mai számának címoldalán abból az apropóból, hogy párjával, Domján Evelinnel már az esküvőt és a házaséletet tervezgetik.

Ezzel kapcsolatban az énekes így fogalmaz:

„most már hét gyerek is jöhet, de fél év múlva már lehet, hogy tizenkettőt fogok mondani. Úgy vagyok vele, minél több, annál jobb. Nagyon szeretjük a gyerekeket, úgyhogy nem lesz létszámstop. Az elmúlt évtizedekben megállás nélkül dolgoztam, úgyhogy szerencsére tudok olyan anyagi biztonságot nyújtani a leendő gyerekeimnek, a családomnak, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük.”

A tizenkettes szám említése Elon Muskot és Nick Cannont juttathatja az ember eszébe: az egyik hírességnek 10, a másiknak 11 gyereke született eddig. Vastag Csabától már csak azért is meghökkentő lehet ez a nyilatkozat, mert eddig nagy duhaj hírében állt, de most azt mondja, a párkapcsolata hatására hirtelen lenyugodott.

A nyilatkozat másik különlegessége, hogy nagyon összecseng valamivel, amit éppen az imént hallottunk egy másik hazai férfisztártól. Pont tegnap volt, hogy nagyjából ugyanezt mondta a Reggeliben az 50 éves Mészáros Árpád Zsolt is. A színész-énekes szerint azért vagyunk a Földön, hogy minél több gyerekünk szülessen. Ő jelenleg 5-nél tart.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)