Vastag Csaba megdöbbentő vallomást tett a díjátadón új párja oldalán

Vastag Csabáék a Just Clear Awardson vettek részt.

2022. október 28., 08:30

Szerző:

Vastag Csaba májusban mutatta meg új szerelmét, és augusztusban derült ki, hogy már el is jegyezték egymást. A népszerű énekes és párja, Domján Evelin a Just Clear Awards nevű díjkiosztón vett részt szerdán, ahol a Borsnak adtak egy rövid interjút. Ebben Vastag Csaba meghökkentő nyilatkozatot tesz arról, milyen nagy lábon élte az életét jó ideig:

„a magam részéről szerintem meg is elégeltem a szórakozást. Most nem azzal foglalkozom, hogy leigyam magam a sárga földig. Inkább egymásnak és a családunknak szenteljük az időnket. Volt olyan korszaka az életemnek, amit nagyon nem lehetett higgadtnak nevezni. Mondjuk úgy, hogy annyit szórakoztam, amennyi száz másik embernek is elég lett volna.”

Vastag Csaba februárban lett kerek 40 éves, és talán ez is közrejátszik abban, hogy kezd megállapodni, de kiemeli, hogy a párja az, aki mellett lenyugodott.

Domján Evelin a következőket nyilatkozta a kapcsolatukról:

„eleinte nagyon furcsa volt nekem mindaz, ami Csabit körülveszi és nehezen is szoktam hozzá. De lassan egy éve együtt vagyunk és megedződtem mellette.”

Ugyanezen a díjátadón egyébként Szabó Zsófi is részt vett, díjat is kapott, erről tegnap írtunk. Kattintson ide a cikkért!

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)